X

Geef uw bericht door aan de studio

Verzenden

logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

Home
Actueel
Sport

Glory of Gospel

Rocken op de zondagavond Wie denkt dat de zondagavond bij Radio794 alleen bestaat uit informatieve programma en hedendaagse muziek heeft het mis. Vanaf nu voegt Marco van Doorn met zijn programma Glory of Gospel een andere sound toe aan de zondagavond. De sound van de gospelmuziek

Zeven jaar geleden begon Marco van Doorn bij de Lokale Omroep Elburg met zijn radioprogramma Glory of Gospel. Na ongeveer een half jaar besloot Marco van Doorn te gaan kijken bij Omroep IJsselmond, Sinds 2012 wordt het programma ook uitgezonden bij RTV Raalte. De vrouw van Marco, Hellen helpt mee achter de schermen. Zij helpt met de website en het bijhouden van de social media.

Muziek 
Muziek waar je in blijft geloven, dat is het motto van dit radioprogramma. Kees Kraayenoord, Gerald Troost, Michael W Smith, Third Day en vele anderen passeren de revue. De teksten gaan over God, het leven als Christen, eigenlijk net als psalmen of gezangen. alleen dan in een ander jasje, legt Van Doorn uit. Dit programma maken we in eerste instantie voor God.

Gasten. 
Er komen ook gasten in het programma. Zo bellen we regelmatig met artiesten waaronderKees Kraayenoord, de aanbiddingleider van Nederland. Komende zondag is Marcel Koning van Forever Woship. Hij vertelt over de nieuwe CD God van Trouw die vorige week is verschenen en CD van de Maand is bij de Glory of Gospel. 

Programma. 
Marco zorgt er voor dat de luisteraars niet alleen kunnen genieten muziek, maar houdt je ook op de hoogte blijven van het laatste gospelnieuws, concerten, CD van de maand en neemt het laatste twitterberichten door. 

Website. 
Naast het radio programma staat het laatste nieuws ook op www.gloryofgospel.nl, naast het nieuws kun je ook fotorapportages bekijken van concerten en een concertagenda. Je kunt zelf ook nieuws insturen via de website of mailen naar info@gloryofgospel.nl 

Het programma is iedere zondagavond van 20:00 - 22:00 te beluisteren via Radio 794

Altijd online via: www.gloryofgospel.nl