logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

Speuldeuze & Praotstoel794 20/10/18

We gaan weer dwars door de regio!

Om 9 uur geet Erik Daems weer deur de streektaalmeziek van Grunn. In zien zuuktocht zal hie disse keer wat jongere meziek laotn heurn van o.a. Bert Hadder, Edwin de Vries, Midnight en Martin Korthuis.

Daarna begint Tony van Dommelen om 10:00u achter de knoppen en Cor Rorije op de presentatie in de Praotstoel met daarin: 

Linda Seinstra in Oene waar ze met Ron Tessemaker vooruit kijkt naar het Koefeest. Door ziekte kan Teunie Nooteboom niet aanwezig zijn. Wij wensen hem een voorspoedige verbetering in zijn omstandigheden.

We hopen met de mensen van het Jazzfestival Heerde te gaan kijken hoe de line-up er dit jaar uitziet. Er is nu nog onduidelijkheid over het telefoonnummer.

Met Dick van de Veen hebben wij telefonisch contact over de overhandiging van “Heerdenaren in de Tweede Wereldoorlog” , het vierde boek van de stichting Het Doorgeefluik. De schriijver Dick van Der Veen heeft het eerste boek overhandigd aan Burgemeester de Graaf van Heerde op donderdag 18 Oktober.

Bert Boetes van de Fietsersbond afd. Epe heeft ons laten horen dat de Fietsinformatiedag op dinsdag 23 oktober is afgeblazen wegens gebrek aan deelnemers. De Fietsersbond gaat bekijken of het volgend jaar in andere vorm gehouden kan worden.

Daorumme belt wie um 11:20u met Ton van de Vosse uut Vörchn. Hie is met Fennie Dekker de kontaktpersoon van de schriefwedstried van de gemeentes Epe en Heerde. Ie kunt alle Info léézn op de webstek van de Dialektkringe Salland en Oost-Veluwe (http://www.dialektkringe-sov.nl). Met Ton bepraot wie wat of de luu mut doen um mee te kunnen schrieven en te winn.

Natuurlijk is Hetty Kolkman om 11:40u weer paraat met haar EvenementenKalender voor het weekend en de nieuwe week.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

 

Dit artikel werd gepubliceerd op: 10-10-2018

Overig nieuws