X

Geef uw bericht door aan de studio

Verzenden

logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

28 december 2019 In de Speuldeuze & Praotstoel794

De muziek uut Grunnen. Erve IJzerman overzicht. Regio'72 & CVO Oosterhofplan Terugblik Roefeldag Vaassen Uitzwaaiavond Berghuizerbad Kalender van Hetty Kolkman

Um 9 uur de streektaalmeziek uut 't Grunnegerlaand met Erik Daems an de knoppen. Wie kiekt dan weer van de waddn noar 't Knoal en alles wat daor tussn ligt.

Daarna is het om 10:00u tijd voor de Praotstoel met Tony van Dommelen achter de knoppen.

Linda Seinstra begint om 10;00u met de aankondiging en Tony gaat daarna de laatste verjaardagen van 2019 voorlezen van de Skeelerclub OostVeluwe en AV de Gemzen.

Het schema is iets anders dan in de Schaapskooi vermeld was. Wij konden niet tijdig een wijziging indienen. Daarom ons nieuwe spoorboekje.

Cor Rorije mag na de aankondiging van Linda in gesprek gaan met de voorzitter van de Stichting Erve IJzerman uit Wapenveld. Deze voorzitter, mevrouw Inez Pijnenburg heeft dan plaats genomen achter de microfoon. Ze kijkt terug op 2019 maar ook de plannen van 2020 en verder, worden verder doorgenomen.

Om 10:35 praat Linda Seinstra met Irma Hagen (vrz van CVO) en Tim Kamphuis (vrz van Regio'72) over de vernieuwingen die er op Sportpark Oosterhof in Vaassen zullen gebeuren. Het is nog onduidelijk of de buurtvereniging daar ook in mee participeert. Maar de beide clubs gaan er vol voor. Het zijn toevallig wel 2 sporten die elk jaar twee competities spelen op de zelfde plek. Ze startten op het veld van de Oosterhof en gaan tegen de winter de zaal (Wieken) in om te overwinteren.

Op woensdag 25 september was het Roefeldag voor de leerlingen van de basisscholen in Vaassen. 2 leerlingen gingen met Cor Rorije naar Autorijschool Hagen, de Dierenartsenpraktijk aan de laan van Fasna en naar de Pizaria in het centrum om opnamen te maken. De jeugdverslaggevers, Rens Dijkstra en Kasper Schoemaker, hebben doordat zij iedere zaterdag nog moesten spelen in de korfbalcompetitie, nog geen bezoek kunnen brengen aan de studio van RTV794. Dat zal dan zaterdag 28 december gebeuren. Linda Seinstra kan dan haar jongen collega's bevragen over de ervaring die zij beleefd hebben.

We hebben daarna nog een opnam die Cor Rorije op vrijdag 27 december maakt tijdens de uitzwaaimiddag bij het Berghuizerbad. Daar laten de deelnemers hun beplakte auto's zien en vertellen zij wat er naar hun gevoel gebeuren gaat. De start van de SCANC-Trail zal op 2 januari waarschijnlijk van start gaan in Soetsreberg voor een tocht van ruim 7000 kilometer.

Natuurlijk is Hetty Kolkman om 11:40u weer paraat met haar EvenementenKalender voor het weekend en de nieuwe week.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

 

Dit artikel werd gepubliceerd op: 11-12-2019

Overig nieuws