X

Geef uw bericht door aan de studio

Verzenden

logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

28 december 2019 In de Speuldeuze & Praotstoel794

De streektaal uut Grunnen. Erve IJzerman overzicht. Regio'72 & CVO Oosterhofplan? Bť & Fenny afscheid van de Keet. SCANT uitzwaai EvenementenAgenda van Hetty

Um 9 uur de streektaalmeziek uut 't Grunnegerlaand met Erik Daems an de knoppen. Wie kiekt dan weer van de waddn noar 't Knoal

Daarna is het om 10:00u tijd voor de Praotstoel met Gert Roelofs achter de knoppen.

Linda Seinstra begint om 10;00u met de aankondiging en Gert Roelofs gaat daarna de laatste verjaardagen van 2019 voorlezen van de Skeelerclub OostVeluwe en AV de Gemzen.

Dan mag Linda in gesprek gaan met de bestuursleden van de Erve IJzerman uit Wapenveld. De voorzitter Inez Pijnenburg en secretaris Jan Nitrauw hebben dan plaats genomen achter de microfoon. Ze kijek terug op 2019 maar ook de plannen van 2020 en verder worden doorgenomen.

Om 10:35 praat Linda Seinstra met Irma Hagen (vrz van CVO) en Tim Kamphuis (vrz van Regio'72) over de vernieuwingen die er op Sportpark Oosterhof in Vaassen zullen gebeuren. Het is nog onduidelijk of de buurtvereniging daar ook in mee participeert. Maar de beide clubs gaan er vol voor.

Cor Rorije is ondertussen bij de Keet van Heerde aangekomen waar hij de huisige eigenaren Bé en Fenny van Ark zal spreken. Zij gaan in 2020 De Keet overdragen aan een andere eigenaar. Cor gaat met hen door de geschiedenis en zal de vele bergen en dalen beschouwen.

We hopen daarna nog even te praten met een paar deelnemers aan de SCANC-Trail die op 2 januari van start gaat ergens in Nederland voor een tocht van ruim 7000 kilometer.

Natuurlijk is Hetty Kolkman om 11:40u weer paraat met haar EvenementenKalender voor het weekend en de nieuwe week.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

 

Dit artikel werd gepubliceerd op: 11-12-2019

Overig nieuws