logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

Consumentenbeurs “Hemito” in nieuwe opzet!

Heerde - Op vrijdag 12 oktober 2018 organiseert de Ondernemersvereniging Heerde weer de consumentenbeurs Hemito. Het evenement is geopend van 14.00 -21.00 uur en is gratis toegankelijk. < > < >Ook uw lokale omroep zal aanwezig zijn en nodigt u van harte uit om in haar ruimte een kijkje te komen nemen bij de laatste ontwikkelingen op gebied van beeld/TV , website en social media.

In een grote tent op de Van Meursweide, aan de Marktstraat, zullen 85 Heerder ondernemers hun winkel, bedrijf en producten promoten. Eten & drinken, Fashion, Wonen, Electro, (Cos-) medisch, Auto’s, Fietsen, Sport en informatief zijn de thema’s die aan bod komen. De opzet zal anders zijn t.o.v. de voorgaande edities.

Dit jaar een buitenplein met pagodetenten, een tent met  standhouders uit de non-food sector en een tent waarin de Heerder Food-ondernemers  een restaurant maken. Zij presenteren zich daar met kleine gerechtjes en drankjes. De ondernemers bieden deze aan tegen een proeverijprijs van 1 of 2 euro. Deze kunt u nuttigen op het terras in de tent.

Er is een enorme diversiteit in het aanbod. Van hartig tot zoet en van warm tot koud.

Meer info: www.hemito.nl

Dit artikel werd gepubliceerd op: 09-10-2018

Overig nieuws