logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

Collectantenavond Nierstichting Epe

Epe - Op dinsdag 2 okt. jl. vond in het gebouw De Antenne bij de Regenboogkerk in Epe een bijeenkomst plaats voor de collectanten van de Nierstichting in het dorp Epe. Na de binnenloop met koffie en taart, werd een korte inleiding over nieuwe ontwikkelingen bij de Nierstichting en de jaarlijkse collecte gegeven door regiocoördinator Elvira Eggink van de Nierstichting .

Na deze inleiding kwam de jonge nierpatiënte Lieve( 13j.) aan het woord. Zij maakte diepe indruk op alle aanwezigen met haar zeer persoonlijke en openhartige verhaal over de nierziekte die haar zo’n vier jaar geleden in volle hevigheid  overviel. De wijze waarop zij en haar familie omgaan met de aanpak van de ziekte is een voorbeeld voor velen van ons.

Alle aanwezige collectanten zagen weer helemaal waar ze het ieder jaar weer voor doen!

Uiteraard werd deze avond ook een groot aantal collectanten in het zonnetje gezet, helaas kon niet iedereen erbij zijn. Er waren in totaal 11 mensen die 10 jaar of meer, 10 mensen die 25 jaar of meer en zelfs 3 mensen die al 35 jaar gecollecteerd hebben. Met een aandenken en een bloem of bloemetje(35) werd dit door de Nierstichting beloond. 

Op de foto een klein deel van de collectanten.

Dit artikel werd gepubliceerd op: 08-10-2018

Overig nieuws

Epe : steun voor inwoners met kleine beurs (film : 1.39 min)