logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

Open dag van Pals en HSE: zaterdag 13 oktober

VAASSEN - Garagebedrijf Pals en de naastgelegen carrosseriebouwer HSE gaan zaterdag 13 oktober een gezamenlijke open dag houden. Liefhebbers van techniek zijn van 12.00 tot 17.00 uur van harte welkom om eens bij beide Vaassense bedrijven te komen kijken.

Sleutelen aan een vrachtwagen? Een hydraulische kraan op een vrachtwagen monteren? Lassen? Hydrauliek systemen maken? Een truck op maat opbouwen? Software matig vrachtwagens uitlezen? De technische werkzaamheden van Pals en HSE zijn elke dag weer anders. En dát is nu precies wat deze twee bedrijven graag willen laten zien. Daarom houden ze zaterdag 13 oktober van 12.00 tot 17.00 uur een open dag voor een ieder die geïnteresseerd is in techniek.

Garagebedrijf Pals is in vijftig jaar tijd uitgegroeid tot ervaren bedrijfswagenspecialist in de regio. Voor vervoerders is een goede conditie van hun wagenpark een vereiste. Pals helpt die klanten steeds weer op weg. De technische specialisten zijn stuk voor stuk goed opgeleide vakmensen die hart voor de zaak hebben en beschikken over een no-nonsense mentaliteit. Garagebedrijf Pals is een servicegerichte, transparante, goed geoliede organisatie, met zeer korte communicatielijnen.

Hydraulic Systems Engineering (HSE) in november 2015 doorgestart. HSE-medewerkers vinden het een uitdaging om de vragen en problemen die klanten hebben op te lossen door technische oplossingen te maken en te bedenken. Denk hier aan extreem lage laadvloeren, onder het chassis gebouwde lieren om containers op te trekken of chassisverstevigingen voor voorpoot afstempeling. “Kort en goed? De medewerkers van beider bedrijven worden graag uitgedaagd om te laten zien wat ze kunnen. Dus ben je geïnteresseerd in techniek en wil je meer weten over de werkzaamheden bij Pals en HSE? Kom dan gerust een kijkje nemen!”

Fotos : Eigen foto's

Dit artikel werd gepubliceerd op: 08-10-2018

Overig nieuws

Epe : steun voor inwoners met kleine beurs (film : 1.39 min)