logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

Live-TV vanaf 112 event Vaassen door Radio794/RTV794

Heerde/Vaassen – Op zaterdag 6 oktober van 1230-1530 uur zal de lokale omroep Radio794/RTV794 een live TV uitzending gaan verzorgen die te zien is op het TV-kanaal (KPN 1357, Ziggo 41) dat zij gebruiken samen met RTVHattem.

Samen met collega’s uit Voorst en Hattem zullen zij in een directe uitzending verslag doen van alle grote en kleine spectaculaire activiteiten.

“Voor de lokale omroep een behoorlijke uitdaging. Een eerste live uitzending in zo’n dynamisch evenement. Door een goede samenwerking met de organisaties brandweer, politie, ambulancedienst en overige hulpdiensten zullen we in staat worden gesteld om de impressies op de TV te brengen. Samenwerken is daar het toverwoord.” volgens eindredacteur beeld Gert Foekens. “Door de samenwerking met collegaomroepen RTVVoorst en RTVHattem laten we zien dat we door samen te werken als kleine organisaties ook veel voor elkaar kunnen krijgen. Radio794/RTV794 is bezig om zich te vernieuwen met naast radio ook beeldverslag te doen.

Een nieuwe website is onlangs de lucht in gegaan. Om het grote en kleine nieuws bij de burger te brengen kunnen we extra vrijwilligers goed gebruiken. Een open uitnodiging om op het evenement even bij ons binnen te wippen of voor een gesprek contact met ons op te nemen. Enthousiasme en nieuwsgierigheid is het begin, vaardigheid doen we op tijdens het doen.” De uitzending is te zien bij alle digitale aanbieders. Even kijken als u geen Ziggo of KPN-gebruiker bent op welk kanaal de lokale omroep/RTVHattem te vinden is. Ook kunt u kijken via Live beeld op onze website www.radio794.nl. Achteraf zullen we de uitzending plaatsen op ons Youtube-kanaal RTV794. Graag tot ziens.

Dit artikel werd gepubliceerd op: 05-10-2018

Overig nieuws