logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

3 augustus in de Speuldeuze & Praotstoel794

Aoveriesel (Salland) in de Speuldeuze. Linda op Camping de Jagerstee Epe. Cor op Molecaten Camping de Koerberg in Heerde.

Erik Daems is weer an 't zuukn in 't middelste deel van Aoveriesel naor läkkere Streektaal meziek. Daor in Salland kump hie dan Aalt Westerman, Luuks Nijsing, Kump Wé en Wiejes Cabaret teegn. Det gif hum kaans um mooie afwisselingen te maekn en natuurlek stukkies cabaret met Höllenboer.

Linda Seinstra is deze zaterdag vanaf 10 uur op camping de Jagerstee aan de Officiersweg in Epe aanwezig. Zij gaat kijken hoe de mensen daar al jaren hun vakantie doorbrengen of dit jaar Epe hebben ontdekt.

Cor Rorije is in deze tijd naar de Koerberg gefietst om met de mensen van het moederconcern te praten over de toekomstplannen. Maar ook het praatje met de gasten zal niet ontbreken.

Dit alles onder technische begeleiding van Erik Daems en Gert Roelofs in de studio.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
 

 

 

 

Dit artikel werd gepubliceerd op: 17-07-2019

Overig nieuws