X

Geef uw bericht door aan de studio

Verzenden

logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

11 januari in de Speuldeuze & Praotstoel794

Streektaalmuziek uit Aoveriesel in de Speuldeuze. Nierdialyse een zegen of last. Lucienne over resultaat Kerstactie 2019 Geheugensteunpunt? Toneel in Emst

Tussn 9 en 10 uur geet Erik Daems weer deur de Aoverieselse streektaalmuziek neuzn um zien eign nummers uut te zuukn. Die dreeijt hie dan met rond half tiene ‘n conference van de Zwoagers aover de Brandweer.

Om 10 uur gaat Tony van Dommelen zich vermaken met zijn collega’s en de knoppen in de studio waar hij het geluid gaat beheren voor de Praotstoel RTV794.

We praten met Hennie van Erven over de wekelijkse routine die het Dialyseren aan een nierpatient oplegt. Zij is een actie gestart om de eigen bijdrage van 5000 euro voor een thuisdialyseapparaat te kunnen betalen.

Linda Seinstra kijkt met Lucienne Draaijer terug naar de actie die zij gedaan heeft in de etalage van Dick&Co vlak voor de Kerstdagen. Daar konden verzoekjes worden geruild voor een kinderkadootje. We horen dan de opbrengst van de actie

De Toneelgroep Burgemeester van Walsumschool geeft op 24 ven 25 januari in de Hezebrink in Emst een voorstelling. Welk stuk er gespeeld wordt zal dan duidelijk worden. Er worden tipjes opgelicht maar alles wordt net niet duidelijk. Dat hebben wij ondertussen begrepen. We hopen dat dan wel duidelijk is of er nog kaarten verkrijgbaar zijn.

We hebben een gesprek de coördinator van het Geheugensteunpunt in de gemeente Epe, Jeannet Kamphuis. Dit als aansluiting op het gesprek dat we vorige week hadden met Fennie Tiemens over het jubileum van het Alzheimer Café.

Om 11:40u is Hetty Kolkman aanwezig in de studio om U op de hoogte te brengen van alle uitvoeringen en evenementen die in het weekend en volgende week gebeuren.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

Dit artikel werd gepubliceerd op: 04-01-2020

Overig nieuws