logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Beeld
Actueel
Sport

Speuldeuze & Praotstoel794 van 2 februari

9:00u Drents in Speuldeuze, Linda Seinstra nieuwe Plu-gezicht, Heel Epe beweegt, Vernieuwde PLUS in Heerde.

Tus'n 9 en 10 uur zit Erik Daems achter de knoppm bie de Speuldeuze. Uule heurt dan de streektaalmuziek uut Drenthe. Met de jongeluu op rabat.

Vanaf 10 uur de Praotstoel met Gert Roelofs voor het regelen van de technische zaken, beginnen we met een gesprek dat Cor Rorije heeft met onze collega Linda Seinstra. Zij heeft vrrijdag 1 februari officieel afscheid genomen van Koppel-SWOE in Epe. Ooit begonnen als ouderenwerker bij de Stichting Welzijn Ouderen Epe heeft zij heel wat betekend voor de ouderen in de breedste zin van het woord. Daar heeft zij in de loop der jaren voldoende kennis en ervaring opgedaan om de erfenis van Fennie Tiemens over te nemen. Volgens ons een taak die haar past als een koningsmantel.

Om 10:35u gaan we luisteren naar een gesprek dat Cor Rorije gemaakt heeft als als pleister op de wonde van Vincent Rotmans en Jeroen de Lange. De vorige mooie opname ging verloren door een foutje van Cor. maar nu zal hij alles op alles zetten om dat ruim goed te maken. Zij gaan  woensdag 31december het hebben over Heel Epe Beweegt en ook over JOGG (Jongeren Op Goed Gewicht) in de gemeente Epe, AftersCool en de schoolsportdagen 2019.

Om 11:00u is Linda Seinstra buiten en ook binnen om te kijken waarom de medewerkers van onze buurman zo trots zijn op hun verbouwde winkel aan de Brandstraat. Kan Linda aan het eind van het gesprek met een gerust hart een Pluspunt geven?

Natuurlijk hoort u de EvenementenAgenda om 11:40u door Hetty Kolkman vanuit de studio.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.


De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

Dit artikel werd gepubliceerd op: 22-01-2019

Overig nieuws