logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

Speuldeuze & Praotstoel794 13/10/18

Om negen uur eerst een uurtje Streektaalmuziek in de Speuldeuze met Erik Daems. Vanaf 10 uur LIVE bij archeologiedag op Hagedoorns Plaatse in Epe/Zuuk en een opname over Dementie vriendelijke woonzorgvorm bij Rehoboth in Wapenveld. Kaartverkoop Maestro Emst gaat beginnen!

Tussen 9 en 10 uur zit Erik Daems achter de knoppen bij de Speuldeuze. U hoort dan een dwarsdoorsnede van Streektaalmuziek in Nederland

Op deze zaterdag zijn Linda Seinstra en Cor Rorije om 10 uur op Hagedoorns Plaatse aan de Ledderweg in Zuuk (gemeente Epe). Daar wordt deze dag op historische wijze ijzer uit klappersteen gestookt in hoogovens gemaakt van leem. Door 40 vrijwilligers wordt met 2 blaasbalgen voldoende lucht in de hoogover geblazen om de temperatuut op 1200 graden te houden. Dit moet de hele dag gedaan worden om voldoende ijzer (Wolf) te maken. U gaat het live mee beleven!!

Daartussenin hebben wij een opname die Cor Rorije donderdag 11 oktober gemaakt heeft in Zorgcentrum Rehoboth in Wapenveld. Daar gaat hij praten met Carine van de Zwan over de afdeling Bruggenhoek die op 21 september een officiele erkenning heeft ontvangen op de Wereld Alzheimerdag. De erkenning "Samen Dementievriendelijk" heeft Carine mogen ontvangen uit de handen van de voorzitter van Alzheimer Nederland, mevrouw Marie José Andringa. Als luisteraar zult u verbaasd zijn over de zaken die gedaan zijn en wat nog moet gebeuren om dit te behouden.

Om 11:20u is Linda in Emst waar ze praat met de mensen van Muziekvereniging di dit jaar nog een keer de Maestro willen organiseren. We hopen dat Marije Noorderijk weer terug is van de worstactie-route en Linda te woord kan staan.

Natuurlijk hoort u de EvenementenAgenda om 11:40u door Hetty Kolkman vanuit de studio.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.


De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

Dit artikel werd gepubliceerd op: 21-09-2018

Overig nieuws