X

Geef uw bericht door aan de studio

Verzenden

logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

7 December 2019 in de Speuldeuze & Praotstoel794

De Speuldeuze met Lim/Bra meziek Verkeersvrijwilligers voor A4daagse 2020 De Gemzen weer op het spoor? Volkszangdienst in centrum Heerde? Hulp voor Ros Beyaert

Erik Daems geet disse zaoterdag um 9 uur beginn an 'n Speuldeuze met Limburgse & Brabantse streektaalmeziek. Daorbij kiek wie ok naor de jongere garde met 'n conference van Leon van der Zande.

Vanaf 10 uur is Gert Roelofs onze man die de knoppen bedient in de studio in Heerde. Linda Seinstra en Cor Rorije zijn dan in de studio om de gasten te ontvangen.

Om 10:10u hoort U de voorbereidingen van de Skeeler club OostVeluwe. Zij zijn op zoek naar Verkeersregelaars voor de Avond Wandel 4Daagse 2020 in Heerde. Welke taken krijgt u en waar kunt u zich melden?  Dat alles hoort U van Coördinator van de Verkeersleiders, Jos Melenhorst

Om 10:35u gaan we naar de buren van SKOV, de atletiekvereniging de Gemzen. In het jubileum jaar is er een lastige situatie ontstaan waardoor een groot deel van het bestuur is afgetreden. Gelukkig hebben een aantal mensen een overbruggingsbestuur kunnen vormen die de doorstart van een nieuw bestuur aan het uitwerken zijn. Daarnaast hebben de commissies vanalles georganiseerd om het jubileum jaar toch een succes te laten worden. We hebben de interim-voorzitter, Reint Scholten in de studio om de toestand tot heden toe te lichten. Maar daarnaast kijken we natuurlijk ook naar het jubileumjaar ansich. De winnaars worden bijna zichtbaar.

Om 11:00u gaan we onze aandacht richten op de paardensport. En wel speciaal op het Ros Beyaert uit Epe waar mensen met een beperking kunnen paardrijden. Voor de bruikbaarheid gebruiken ze daarvoor pony's. Ze zijn laag en daardoor kunnen de gebruikers en vooral de begeleiders ze heel goed handellen. Mar ze hebben nog begeleiders nodig. We horen van Helga Ede wat ze zoeken en welke tijd er in de week aan beteed wordt.

Daarna om 11:40u praten wij met deHans van Es. Hans is helemaal van de Kerst-gedachte. Hij had waarschijnlijk het eerst de kerstboom staan van alle mensen in de Zuppeld. Dit jaar is er een Volkszangdienst in het centrum van Heerde op donderdag de 12e december en op 13 december een Kerstmarkt met een speciale uitzending van RTV794. Wij hopen dat onze collega Luciene Draaijer nog tijdig kan aanschijven om de Top200 toe te lichten. Op welke tijd is deze hoorbaar op vrijdag 14 december live vanuit een etalage in het centrum van Heerde.

Natuurlijk hoort u de berichten van de EvenementenAgenda om 11:40u door Hetty Kolkman.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

Dit artikel werd gepubliceerd op: 29-11-2019

Overig nieuws