logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

22 Juni 2019 Speuldeuze & Praotstoel794

'n Aoverieselse Speuldeuze. Opening Exp de Klok bij HHV. Epe voor Epe met live flitsen uit de route.

Erik Daems gaat deze zaterdag om 9 uur beginnen aan een Speuldeuze met Aoverieselse streektaalmeziek. Van de Kop en ok Kaampn.

Vanaf 10 uur is Gert Roelofs onze man die de knoppen bedient in de studio in Heerde. Linda Seinstra en Cor Rorije zijn dan klaar voor de gesprekken vanuit de route bij de fietstour Epe voor Epe.

Op deze dag organiseren Inner Wheel en Rotary Club Epe voor de 9e keer de fietstocht ‘Epe voor Epe’.  Bij Veluws Museum ‘Hagedoornseplaatse’ word je ontvangen met koffie, thee of ranja met lekkere versnaperingen. Dit is tevens het startpunt van je fietstocht van 20 of 30 km. Onderweg zijn er stops waar je verrast wordt met iets lekkers en een lunch. Dat maakt de tocht ook prima geschikt om samen met kinderen te fietsen. Bij terugkomst word je ontvangen met een warme maaltijd. Ook een muzikale noot ontbreekt niet tijdens en na de fietstocht!

Op donderdag 20 juni maakt Cor Rorije een opnam tijdens de opening van de nieuwe expositie van de Heerder Historische Vereniging in Villa Jacoba. Dez keer zal de geschiedenis van zeepfabriek de KLOK in Heerde uitgelicht worden. Het resultaat kunt op 22 juni horen.

Natuurlijk hoort u de berichten van de EvenementenAgenda om 11:40u door Hetty Kolkman vanuit de studio

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

Dit artikel werd gepubliceerd op: 06-06-2019

Overig nieuws