logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

18 Mei 2019 Speuldeuze & Praotstoel794

Speuldeuze met Veluws! Toekomst de Heerd in Heerde. GGD Meningokokkenvaccinatie. IJsseltheaterfietstocht op 25 en26 mei. Vooruitblik Oranjefeest VEVOMA.

Erik Daems gaat deze zaterdag om 9 uur beginnen aan een Speuldeuze met Gelders-Veluwse streektaalmeziek.

Vanaf 10 uur is Tony van Dommelen is dan de man die de knoppen bedient in de studio in Heerde. Linda Seinstra en Cor Rorije zijn dan klaar voor de gesprekken vanuit de studio:

Om te beginnen de voorzitter van Dorpshuis de Heerd in Heerde. Franc van den Berg heeft op donderdagavond 16 mei een toekomstbeeld laten horen aan de aanwezige verenigingen die gebruikers zijn van de Heerd en de trouwe theater bezoekers. Wij horen dan van hem of er weer elan in de huiskamer van Heerde zit.

Met een van de deskundigen van de GGD Noord- en OostGelderland praten wij over de vaccinatiecampagne tegen Meningokokken ACWY. De vraag is waarom moet er gevaccineerd worden? Hoe gevaarlijk is de meningokok? Wat gebeurt er bij een hersenvliesontsteking?

Om 11:00u is de projecleider van de IJsseltheaterfietstocht, Arie Hemmen, in de studio om vooruit te kijken naar het weekend van 25 en 26 mei. Dan is er weer 2 dagen theater lang de boorden van de IJssel. In de gemeentes Wijhe-Olst, Heerde en Epe gaan weer grote groepen op de fiets de pontjes op en af om alles te kunnen beleven. Arie zal daar weer met volle passie over gaan vertellen.

Om 11:20u horen we van de VEVOMA wat er op 24 en 25 mei, tijdens het Oranjefeest in Veessen allemaal te doen is. Zowel voor de kinderen (vrijdag spellenmiddag) als voor volwassenen (zaterdag de 6kamp)

Natuurlijk hoort u de berichten van de EvenementenAgenda om 11:40u door Hetty Kolkman vanuit de studio

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

Dit artikel werd gepubliceerd op: 09-05-2019

Overig nieuws

Epe : steun voor inwoners met kleine beurs (film : 1.39 min)