X

Geef uw bericht door aan de studio

Verzenden

logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

18 januari 2020 in de Speuldeuze & Praotstoel794

De Speuldeuze met Gelderse streektaalmeziek. Impressies van de Kick-Off Samenloop voor Hoop 2020. Harrie Vinke over de SCANCT. Dorpsraad VEVO(MA) opgericht?

Erik Daems geet disse zaoterdag um 9 uur beginn an 'n Speuldeuze met Gelderse streektaalmeziek. Daorbij kiek wie ok is weer dwärs deur de preveensie.

Vanaf 10 uur is Gert Roelofs onze man die de knoppen bedient in de studio in Heerde. Linda Seinstra en Cor Rorije zijn dan in de studio om de gasten te ontvangen.

Om 10:10u horen we de opnames die Cor Rorije maakt op 17 januari tijdens de Kick-Off van de Samenloop voor Hoop in de Heerd in Heerde. Een kombinatie van sfeeropnames en interviews met teamleiders en bestuur.

Daarna hopen wij een gesprek te hebben met de Harrie Vinke over zijn beleving van de SCANCovery Trail die tussen 2 en 10 januari heeft plaatst gevonden. Hij was in de trail aanwezig als speciale gast.

Doordat het 2 grote items betreft zal er rond het nieuws en reclame een knip gemaakt moeten worden zodat we na elven door kunnen gaan.

Om 11:20u gaan we verder met aandacht voor de Dorpsraad Veessen/Vorchten i.o.. Zij willen een vaste basis en gesprekspartner voor de Gemeente Heerde zijn. Voorzitter Paul Jansen hoopt dan versterking uit Vorchten mee te hebben. We horen dan wat zij als onderwerpen kunnen en willen inbrengen voor het VoVeMa-gebied.

Natuurlijk hoort u de berichten van de EvenementenAgenda om 11:40u door Hetty Kolkman.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

Dit artikel werd gepubliceerd op: 08-01-2020

Overig nieuws