X

Geef uw bericht door aan de studio

Verzenden

logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

16 November 2019 in de Speuldeuze & Praotstoel794

De Speuldeuze met Dreentse všssies 75 jaar Vrijheid Epe, stand van zaken 75 jaar vrijheid Heerde, wat nog te doen? SCANC voor zwembad. Vaassen helpt Molukken

Erik Daems geet disse zaoterdag um 9 uur beginn an 'n Speuldeuze met Drentse streektaalmeziek. Daorbij kiek wie ok naor de jongere garde.

Vanaf 10 uur is Tony van Dommelen onze man die de knoppen bedient in de studio in Heerde. Linda Seinstra en Cor Rorije zijn dan inde studio of op een lokatie om de gasten te ontvangen.

Om 10:10u hoort U de vertegenwoordigers van de werkgroep die in Epe de viering van 75 jaar vrijheid aan het voorbereiden is. Wij zijn benieuwd wat er al staat en waar zij nog hulp van de burgers bij nodig hebben.

Om 10:35 zetten wij dat voort met een aantal leden van de werkkgroep uit Heerde. Ook hier zal het gaan om de vorderingen en de algemene of specifieke hulp van mensen uit de gemeenschap.

Om 11:00u hebben wij een gesprek met de mensen die op 7 januari van start gaan in de SCAN Covery Trail naar de Noordkaap. Naast de oude rotten, Geb Dokter en Harco Mulder van Team 50, gaan in team 65 Harry Vinke, Berhard Eilander en Wilbert Kruisweg en in Team 67 Mehmet Gözek en Wim Eilander hun laatste sponsor rit voor het Berghuizerbad rijden. 7000 kilometer door sneeuw en ijzig terrein maakt het voor hen niet gemakkelijk. Waarom beginnen zij aan zo'n uitdaging?

Daarna om 11:40u praten wij met de heer Drs Baboyo R.S.Porsisa over de noodhulp die ook vanuit Vaassen op gang komt om de bevolkung van de Molukken na de aardbeving te helpen. Wat is er nodig aan materiaal en geld? Dat is onze belangrijkste vraag.

Natuurlijk hoort u de berichten van de EvenementenAgenda om 11:40u door Hetty Kolkman vanuit Vaassen

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

Dit artikel werd gepubliceerd op: 07-11-2019

Overig nieuws