X

Geef uw bericht door aan de studio

Verzenden

logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

Home
Actueel
Sport

23 Mei 2020 in de Speuldeuze & Praotstoel794

Aoveriesselse streektaalmuziek; Voorlopig!! Vrouw als Bestuurder Viattence En meer

Cor Rorije geet tussn 9 en 10 uur deur de de Aoveriesselse treektaalmuziek uutzuuken.

Om 10 uur gaat Gert Roelofs achter de knoppen zitten in de studio waar hij het geluid in de gaten gaat houden voor de Praotstoel .

In deze uitzending een gesprek met de nieuwe bestuurder van Zorginstelling Viattence van de Noord Veluwe. Mevrouw Wiesje Heerema zal op 1 augustus aantreden als nieuwe bestuurder van de zorgverlener van vele ouderen in lokaties in de gemeentes Epe, Heerde en Oldebroek. We gaan dan horen of de door Lourens de Vries ingezette koers wordt behouden of dat er een omslag gaat komen. ook gezien de ervaringen tijdens de Coronacrisis.

 

 

Om 11:40u brengen Linda Seinstra en Cor Rorije U op de hoogte van alle uitvoeringen en evenementen die in het weekend en volgende week gebeuren of afgelast zijn. Ook informeren wij U over de alternatieve organisatie van de kerkdiensten. En wellicht ook weer een speciale informatie die op het laatste moment binnen komt.

 

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

 

Dit artikel werd gepubliceerd op: 08-05-2020