logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Beeld
Actueel
Sport

Speuldeuze & Praotstoel794 12/01/2019

Samenloop voor Hoop in 2019 in Epe? Toneeluitvoering in Emst, Laatste nieuws over Dorpsraad Wapenveld en Toneel in Oene.

Erik Daems mag tussen 9 en 10 uur door de Limburgse en Brabantse streektaalmuziek dwalen. Hij heeft een mooie keuzelijst waar hij uit kan kiezen en een conference van Helligen Hendrik uut Salland.

Om 10 uur neemt Tony van Dommelen de knoppen in de studio weer onderhanden voor deze Praotstoel met Erik als backup.

We hopen dan contact te hebben met Jan Punthaar van KWF en in de studio als gast Dieke van Dijk . We gaan dan praten over het organiseren van de Samenloop voor Hoop 2019 in Epe.  Jan Punthaar is regiocoördinator van het KWF en Dieke is de secretaris van het organisatieteam van de vorige versies in Heerde. Wat komt er bij kijken om dit evenement van de grond te tillen in een andere plaats?

Toneeluitvoering Burgemeester van Walsum Met “’n Tante um in te bieten”
De lachspieren worden weer op de proef gesteld op 25 en 26 januari om 19.30 uur in de Hezebrink. U hoort deze zaterdag vanaf 10:35u bijna alles over het stuk en waar de kaarten worden verkocht  in Emst.

De Dorpsraad Wapenveld is klaar voor de volgende ALV die op 31 januari wordt gehouden. Waar, wanneer en wat de onderwerpen zullen zijn verteld Johan Horst op deze zaterdagmorgen. Daardoor kunnen de leden zich beter voorbereiden.

De Oener Toneelvereniging (OTV) is al weer volop aan repeteren. En wij hopen dat een paar mensen de tijd hebben om ons te informeren over de voortgang en kaartverkoop. het gaat om de opvoering van een kluchtig blijspel in 4 bedrijven geschreven door Martin Wolf met als titel: “Zeg nooit vis, voordat ie in de pan is”.    Op 8,9,14,15 en 16 maart zal dit plaatsvinden in de Oener Schouwburg aan de Dorpsstraat 10 in Oene. Aanvang 19.30 uur, zaal open 18.30 uur. En de kaartverkoop start op 14 januari.

Natuurlijk is Hetty Kolkman ook aanwezig om U op de hoogte te brengen van alle uitvoeringen en evenementen dit weekeinde en komende week.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

 

Dit artikel werd gepubliceerd op: 02-01-2019