logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

15 juni in de Speuldeuze & de Praotstoel794

Drentse streektaal meziek Cultuurplein in Heerde Schaapscheerdersfeest in Epe Grenzeloos Platt in Lievelde op 23 juni

Erik Daems mag tussen 9 en 10 uur door de Drentse streektaalmuziek zuuken. Hij hef 'n ruume keuzeliest waor hie uut kan kiezn en 'n conference van Lammert oet Zweel.

Om 10 uur blijft Erik zitten achter de knoppen in de studio waar hij het geluid gaat beheren voor de Praotstoel. Daar zorgt hij dat Harrie Mulder vanuit Epe het Schaapscheerdersfeest live in de huiskamers brengt. Rond vijf voor elf wordt geschakeld naar Cor Rorije. Die zal vanuit MFC De Heerd, de van Meursweide en het Centrum van Heerde weer alles van de Cultuurmarkt in Heerde beschouwen. Zodat de luisteraars kunnen meegenieten van het gebodene.

Om 11:45 hebbe wie Diana Abbinks an de tillefoon om oons te vertelln wat d'r volnde wééke zundag 23 juni an internationale artiestn en schrievers bie de Erve Kots in Lievelde komp op "Grenzeloos Platt".

Door de drukke programmering is Hetty Kolkman vandaag niet aanwezig in de studio om U op de hoogte te brengen van alle uitvoeringen en evenementen. Volgende week is zij wel aanwezig!

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

 

Dit artikel werd gepubliceerd op: 29-05-2019

Overig nieuws