X

Geef uw bericht door aan de studio

Verzenden

logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

4 januari 2020 in de Speuldeuze & Praotstoel794

Drentse streektaalmeziek. 10 jaar Alzheimer Cafť Heerde. Dick v.d. Veen over Sportprijs Epe Dameskoor NENONI Vaassen. Toneel NEON Heerde.

Erik Daems mag tussen 9 en 10 uur deur de Drentse streektaalmuziek uutzuuken. 

Om 10 uur gaat Gert Roelofs achter de knoppen in de studio waar hij het geluid gaat beheren voor de Praotstoel. Dan is het ook de beurt aan aan het eerste Zorgonderwerp dat we maandelijks gaan aansnijden. We hebben in januari nu 2maal een Zorgonderwerp omdat het gesprek over de nierdialyse dat hiervoor gepland was verschoven is naar 11 januari. We hebben de mensen van het Alzheimer Café Heerde bereid gevonden om ons bij te praten over het 10 jarig bestaan van het Alzheimer Café. Fennie Tiemens en Marie José Andrega zullen ons vanaf 10:10u helemaal bijpraten van de opzet en het doel van de Stichting.

Daarna hebben we Dick van der Veen aan de lijn die ons bijpraat over de procedures van de Vrijwilligersprijs Epe en ook de Sportprijs en Heel Epe beweegtprijs Epe.

Van Kari Moors horen we na 11 uur welke stemmen zij nog zoekt voor het vrouwenkoor NENONI uit Vaassen. Zij repeteren elke vrijdagavond van 19:45u - 21:45u in de Wieken in Vaassen. Dus ga een keertje kijken en wellicht meezingen!

We hebben dan Wim Siers in de studio. Hij is lid van Toneelvereniging NEON uit Heerde en verteld wat ze gaan spelen op 17, 24 en 25 januari in Welgelegen. En vooral waar er nog kaarten verkrijgbaar zijn!

Om 11:40u is Hetty Kolkman aanwezig in de studio om U op de hoogte te brengen van alle uitvoeringen en evenementen die in het weekend en volgende week gebeuren.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

 

Dit artikel werd gepubliceerd op: 20-12-2019

Overig nieuws