logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

28 September in de Speuldeuze & Praotstoel794

Limburg met de eigen streektaalmeziek. Weth. Cegerek over Ciculair inzamelen in Heerde. Terugblik op Roefeldag Vaassen 25/09 met opnamen door scholieren.

Erik Daems mag tussen 9 en 10 uur deur de Limburgse streektaalmuziek zuuken. 

Om 10 uur gaat Gert Roelofs ook achter de knoppen in de studio waar hij het geluid gaat beheren voor de Praotstoel. Daar zorgt hij met Linda Seinstra dat de opnamen van week 39 in de uitzending komen zodat Cor Rorije even vrij heeft.

We beginnen eerst met een gesprek dat  Cor Rorije deze morgen heeft met wethouder Cegerek van de gemeente Heerde. Zij is verantwoordelijk voor het circulair inzamelen van herbruikbare grondstoffen (voor de burgers als afval bekend). We hopen dan de nieuwe resultaten te horen van de nieuwe inzamelwijze per 28 augustus. En hopen antwoord te krijgen op de vraag waarom bewoners van bepaalde huurwoningen voor ouderen geen GFTbak hebben. Zij willen ook graag gescheiden inzamelen.

Daarna beginnen we aan de Roefeldag van Cor met 3 leerlingen van Basisscholen uit Vaaassen. Dat kunnen we pas na na 15 september invullen! Deze razende reporters zullen op woensdagmiddag 25 september door Vaassen racen op 3 opnamen te maken. Zij zullen ombeurten redactie, technieker of interviewer zijn. Deze opnamen worden door Cor Rorije bewerkt naar een echt item voor de Praotstoel794. Het worden 3 bijzondere blokken.nieuws op deze zaterdag.

Om 11:40u is Hetty Kolkman aanwezig in de studio om U op de hoogte te brengen van alle uitvoeringen en evenementen die in het weekend en volgende week gebeuren.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

 

Dit artikel werd gepubliceerd op: 09-09-2019

Overig nieuws