X

Geef uw bericht door aan de studio

Verzenden

logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

Home
Actueel
Sport

18 april 2020 In de Speuldeuze & Praotstoel794

Quarantaine-opdracht maken? Dorpsraad Wapenveld blijft plannen. Terugblik wijziging bij Apotheek Heerde. Heerdehelpt.NL Vlaggen in VeVoMa?

 

Tussn 9 en 10e wie kiekt disse keer deur de Gelderse streektaalmuziek van de leste jaoren. Dus nieje bendjes en uitgaven van bestaonde artiesten.

Tony van Dommelen neemt om 10 uur de knoppen van de mengtafel over om te zorgen dat de Praotstoel goed gaat verlopen.

Daarin hebben we het voornemen:

Een gesprek met om 10uur met Lucienne Draaijer die alle thuiszitters heeft uitgedaagd met een Quarataine-opdracht om gedichten te maken als tijdverdrijf. We zijn benieuwd hoe er gereageerd is.

Johan Horst praat ons om 10:30u bij over de laatste ontwikkelingen in Wapenveld. Er is een nieuwe Nieuwsbrief uit gekomen waar nog wat aanvulling op gegeven kan worden. Vandaar dat we hem bellen.

Om 11:00u horen we van Ruud Timmerman van Apotheek Heerde, hoe de nieuwe wijze van medicatie uitgave werkt op het moment. Of zijn er al weer wat aanpassingen geweest?

We kunnen, spijtig genoeg niet met Ronald Kloeke van de Schaapskooi praten over de moeilijkheden die lokale bladen dezer dagen hebben. Daarom gaan we praten met Sanne van Asselt van www.HeerdeHelpt.NL over alle ideeën die ze heeft bedacht met Korien IJzerman. Zij proberen vanalles om mensen die in deze tijd moeilijkheden ondervinden te helpen bij vanalles. Benieuwd luisterdan zeker het 2e uur van de Praotstoel.

Natuurlijk hebben wij om 11:40u weer de EvenementenKalender voor het weekend en de nieuwe week.

Met daarin even contact met Esther en Roos van het buurtwinkeltje Koek & Ei in Veessen. Zij hebben een grote oplage aan Oranje vlaggen om vanaf 17 april in Veessen, Vorchten en Marle op te hangen ter herdenking van 75 jaar VRIJHEID. Nu veel feestelijkheden zijn afgelast kunnen de bewoners van dit stukje IJssel-polder hun vreugde tonen met de "Vier het Leven" -Vlaggen.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

 

Dit artikel werd gepubliceerd op: 08-04-2020