logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Beeld
Actueel
Sport

23 Meert in de Speuldeuze & de Praotstoel794

Soraya Biesterbosch en FennieTiemens kijken terug. Ben Jonker over Verzets monument in Epe. Pannekoekendag dagbesteding Wendhorst en weer Dialectverhalen.

Erik Daems mag tussen 9 en 10 uur door de Twentse streektaalmuziek zuuken. Hij hef 'n ruume keuzeliest waor hie uut kan kiezn en 'n conference uut de Graafschap.

Om 10 uur neemt Tony van Dommelen de knoppen in de studio weer onderhanden voor deze Praotstoel met Erik als backup.

We beginnen met Soraya Biesterbosch en Fennie Tiemens die terugkijken naar de prijsuitrreiking van "Meer dan handen" in Den Haag.

Met Ben Jonker, lid van de werkgroep Gedenkplek verzetswerk familie van Essen in Epe, praten we over de vorderingen in de laatste 3 maanden.

We hebben dan een opname van Pannekoekendag dat op 22 maart gehouden wordt op de dagbesteding van Wendhorst op lokatie Heerderhagen.

En wie laot natuurlek ok weer 'n paer verhaaln heurn van de Dialctschriefwedstried 2019. De opnames bint emaekt op deensdag 5 meert in de Hezenbrink in Emst.

Natuurlijk is Hetty Kolkman ook aanwezig om U op de hoogte te brengen van alle uitvoeringen en evenementen dit weekeinde en komende week.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

 

Dit artikel werd gepubliceerd op: 12-03-2019

Overig nieuws