X

Geef uw bericht door aan de studio

Verzenden

logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

Home
Actueel
Sport

Stel schadeclaim Vliegveld Lelystad veilig ! (filmpje)

Veluwe - Op 1 april aanstaande verloopt de termijn voor het indienen van een schadeclaim als het gaat om de schade die is geleden ten gevolge van de vliegroutes van Vliegveld Lelystad die over uw woonplaats lopen. Omdat deze nog niet gerealiseerd zijn kunnen de rechten worden voorbehouden via een stuitingsbrief.

 

Op 1 april 2015 werd het besluit genomen om Vliegveld Lelystad te realiseren en te openen. Er is dan ook de mogelijkheid om binnen 5 jaar, als dat van toepassing is, schade te claimen. Bijvoorbeeld is de waarde van de koopwoning ten gevolge van de vliegroutes afgenomen. Op 1 april aanstaande verloopt de termijn voor het indienen van de schadeclaim. Via een stuitingsbrief kunnen de rechten om schade te claimen worden veiliggesteld ook na 1 april 2020 in afwachting van de werkelijke realisatie.

Indiening moet hebben plaatsgevonden voor 1 april 2020 om de rechten te behouden. 

Voor elke bewoner op de Veluwe die potentieel onder een vliegroute komt te wonen is dit van toepassing. Er is nog maximaal 2 weken.

Voor meer informatie en voorbeeldbrief https://heerde.nl/Bestuur_en_organisatie/Actueel/Vliegveld_Lelystad/Schadeclaims_vliegveld_Lelystad

Voor de registratie van de gehele avond :

Dit artikel werd gepubliceerd op: 13-03-2020