X

Geef uw bericht door aan de studio

Verzenden

logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

Home
Actueel
Sport

Geen "live uitzending" Infomix door ziekte

Het radioprogramma Infomix komt deze week live te vervallen. Harrie ligt ziek op bed.
Het team van RTV794 hoopt dat hij er snel weer bovenop zal zijn.

Derhalve deze week een herhaling van de uitzending van vorige week waarin de Vaassenaren, Jurgen Weerts, Remco Hagen en Laurens Pelgröm u meenemen naar hun feestnummer met als titel ‘Kling, Klang’ waarvoor het Cannenburgher Klöksien als basis is gebruikt.

Ook aandacht voor Galerie de Aventurijn met dit keer geen glaskunst maar emaille-kunst van Rob Lamper en schilderkunst van Loek Sinselmeijer. Blikken Willia en Harco Jacobs terug op de ScanCoveryTrial waar zij geld ophaalden voor het dialysecentrum / afdeling Nefrologie van Isala Ziekenhuis te Zwolle.

Zwier van de Weerd gaat met 5 inwoners uit Epe en Oene deze maand naar West-Afrika om te helpen bij de bouw van een schoolgebouw en keuken in Jemberem (Guinee Bissau). Vorige week zaterdag hebben zij met succes een auto voor het goede doel verloot.  Een terugblik met Zwier op dat evenement. 

Dit jaar bestaat Daams Molen in Vaasen 150 jaar en is het 30 jaar geleden dat de reconstructie een feit was. Een reden voor een feestje  en met enkele molenaars wordt hierbij stil gestaan.

Tenslotte een vooruitblik op de sleuteloverdracht van het Episch Centrum naar de Middenstip met Team Slinger.

 

 

Infomix wordt herhaald. Op woensdag vanaf 16.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.

Dit artikel werd gepubliceerd op: 10-02-2020