X

Geef uw bericht door aan de studio

Verzenden

logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

Home
Actueel
Sport

Glas Natuurlijk…… en meer in Infomix

Glas Natuurlijk, St. Hubertusrit in Epe, Kleding voor de vluchtelingen op Lesbos, Najaarsconcert Kunst Na Arbeid, Haloween in Heerde en 40 jaar Bekenstichting

Infomix is een informatief programma dat elke dinsdagavond te beluisteren is tussen 19:00 en 21:00 uur.

Van zondag 3 t/m zondag 17 november presenteert Stichting Glaskunst haar jaarlijkse expositie in Kasteel Cannenburch in Vaassen. Het fonkelende glas en het rijk ingerichte kasteel vormen samen een verassende combinatie. Willem Dicou en Arie van Oort hopen u te enthousiasmeren voor ‘Een dialoog in mixed media’.

Daarnaast aandacht voor de St. Hubertusrit in Epe. Een sfeervolle recreatieve rit voor ruiters en menners met traditionele zegening bij de voormalige Sint Martinuskerk en de oproep voor kleding voor de vluchtelingen Moria, Lesbos.

Ook staat het programma stil bij het najaarsconcert van de accordeonvereniging Kunst Na Arbeid en bij 40 jaar Bekenstichting die blijft vechten voor de toekomst van de meer dan 100 Veluwse sprengen en beken.

Op vrijdagavond 1 november 2019 vanaf 18.30 uur is het Halloween in het centrum van Heerde. Nicole Ruiterkamp hoopt ouders en kinderen tot ongeveer 10 jaar enthousiast te maken. Ook is er die avond speciaal bezoek van Heksje Wendela. Een personage uit het kinderboek, gebaseerd op de verhalen van Melanie van Oort.

Infomix wordt herhaald. Op woensdag vanaf 16.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.

Dit artikel werd gepubliceerd op: 28-10-2019