X

Geef uw bericht door aan de studio

Verzenden

logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

Open Dag voetbalvereniging SEH op 31 augustus 2019

HEERDE- Voetbalvereniging SEH uit Heerde gaat iets nieuws doen. Het gaat om het houden van een Open Dag en wel op zaterdag 31 augustus aanstaande. Iedereen is welkom om op deze dag langs te komen, kennis te maken met de vereniging én de vernieuwde accommodatie te bekijken.

Een leuk en divers programma is op poten gezet. Zo is er een gezellige rommelmarkt vanaf ongeveer 10.00 uur, inclusief kleedjesmarkt voor kinderen en kramen van sponsoren. Er is een verloting met mooie prijzen, en als afsluiting zal een zanger aan het einde van de middag optreden. Verder zijn er tussendoor allerlei verschillende activiteiten voor jong en oud. Er is een pannakooi, kunnen kinderen geschminkt worden en is er verder onder andere een snelheidsdoel aanwezig.

Maar misschien wel het belangrijkste: er zal ook gevoetbald worden. Zo’n vijftien bekerwedstrijden vinden deze dag op De Eeuwlanden plaats. Verder beginnen de jongste leden, de Minipups en de Veldhuis League4Kidz, deze zaterdag weer aan het nieuwe seizoen. Dat zal in combinatie zijn met een Opa- en Omadag. SEH 1 speelt om 15.00 uur een thuiswedstrijd tegen Elspeet!

Rond 12.00 uur volgt een officieel deel. Dan zal onze burgemeester, mevrouw Jacqueline Koops-Scheele, de vernieuwde accommodatie officieel openen. De afgelopen maanden heeft de kantine en de directe omgeving een flinke opknapbeurt gekregen (zie foto). We laten graag het resultaat zien. Tevens krijgt de burgemeester dan het eerste exemplaar van de nieuwe presentatiegids ‘Wij zijn SEH’ overhandigd tijdens het officiële deel.

Als het gaat om de Open Dag staat SEH deze dag niet alleen; het omliggende bedrijventerrein heeft ook het plan opgevat op dezelfde dag een Open Dag te organiseren. Breng op deze dag dus niet alleen een bezoekje aan De Eeuwlanden, maar ga ook eens kijken bij één of meerdere van de ruim veertig deelnemende bedrijven.

Mede vanwege de Open Dag van de omliggende bedrijven verzoekt de organisatie mensen uit Heerde en omgeving zoveel mogelijk met de fiets te komen, zodat iedereen een plekje heeft om te parkeren. De Open Dag bij SEH is van circa 10.00 tot 18.00 uur op zaterdag 31 augustus. De entree is gratis. Kijk voor meer informatie op de site: www.vvseh.nl

 

Dit artikel werd gepubliceerd op: 23-08-2019

Overig nieuws