X

Geef uw bericht door aan de studio

Verzenden

logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

Veel variatie in Infomix

Schijnwerpers gericht op het mooie vak van managementondersteuners, Epische muzikale avonden, multicultureel koor en Op pad in Oene

Op dinsdagavond 23 juli kunt u vanaf 19.00 uur weer luisteren naar Infomix op Radio 794.

Recentelijk nam zij afscheid als voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen maar in Infomix zet Annelies Bessels deze week het mooie vak van managementondersteuners in de schijnwerpers.

Lenny Stomphorst-van Marion belicht een nieuw initiatief voor de oprichting van een multicultureel pop-up koor met als motto ‘Samen zingen in vrijheid’.

De vrijdagavonden zijn dit jaar in Epe ‘Epische muzikale Avonden’. Op het podium naast de Grote Kerk in Epe kunt u zes avonden genieten van diverse bands en dj’s. Vrijdagavond 26 juli staat de avond in het teken van Rock’n roll en Rockabilly met Boom Boom Barber en Erik Strijk. David van Walderveen nodigt u uit.

Voor Go Ahead Eagles gaat de oefencampagne dinsdag verder met een wedstrijd tegen FC Emmen en Arend Vinke neemt een kijkje op het sportpark in Terwolde.

Daarnaast aandacht voor ‘Op Pad in Oene’ en dit jaar kunt u Oene ook  ‘proeven’.

 

Infomix wordt herhaald. Op woensdag vanaf 14.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.

Dit artikel werd gepubliceerd op: 23-07-2019

Overig nieuws