X

Geef uw bericht door aan de studio

Verzenden

logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

ZomerExpo Adriana Hoogenboomstichting tot eind juli 2019

Wapenveld - Galerie A3H houdt elk jaar in de maand juli een kunstexpositie met kunstwerken van regionale kunstenaars.

Ook dit jaar, en dat alweer voor de 7e keer, vanaf zondag 7 juli tot en met 28 juli op zaterdagen en zondagen, vrij toegankelijk  tussen 11.00 en 16.00 uur. 

Op 6 juli werd de tentoonstelling "Kunst te kijk, onder hoge bomen", officieel geopend door de Heerder burgemeester J. Koops-Scheele. 

Ook deze editie biedt weer opmerkelijk werk en wel van vier kunstenaars, zoals Han Lammers (Heerde), Monica Ligteringen (Epe), Riekje Lammers (Heerde) en Bep Breugem (Oene).   Kortom voor kunstliefhebbers is een bezoek aan “Galerie A3H” alleszins de moeite waard.  

Galerie A3H is te vinden in Wapenveld aan de Mosweg 24. De expositie wordt gehouden op het terrein van de heer A. van Dijk, hij is ook de oprichter van de Adriana Hoogenboomstichting.  Deze stichting spant zich in om culturele initiatieven en activiteiten te ondersteunen.  (www.adrianahoogenboomstichting.nl )

Kunst te kijk, en te koop
Bij deze expositie wordt de vier regionale kunstenaars een podium geboden om zodoende hen meer bekendheid laten verkrijgen. Het bezoekende publiek krijgt hiermee de kans om kennis te nemen van deze kunstwerken. De vier exposanten maken uiteenlopende kunstwerken van kwalitatief hoog niveau. De kunstwerken zijn ook te koop.

Dit artikel werd gepubliceerd op: 11-07-2019

Overig nieuws