X

Geef uw bericht door aan de studio

Verzenden

logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

Home
Actueel
Sport

Kleedjesmarkt verbindt Hessenmarkt en Culturele Markt Heerde (15 juni 2019)

Heerde- Op zaterdag 15 juni zullen de Hessenmarkt en de Culturele Markt in Heerde tegelijkertijd een feest maken van het centrum van Heerde. Voor alle kinderen uit Heerde is het mogelijk een plekje te krijgen op de kleedjesmarkt! Een lint van activiteiten en kramen zal worden gevormd van Dorpshuis De Heerd tot en met de Dorpsstraat.

De kleedjesmarkt die tijdens de Hessenmarkt georganiseerd wordt zal dit jaar ook weer plaats vinden. Omdat deze eerste editie van de Hessenmarkt een speciale editie is door de samenwerking met de Culturele Markt, zal de kleedjesmarkt op een andere locatie zijn. Naast het Raadhuis (Dorpsstraat 1) en in het Van Meurspark kunnen plekken gehuurd worden voor € 2,- door kinderen. Zo wordt de kleedjesmarkt een schakel tussen beide markten.

Optredens van lokale artiesten, leerlingen van het Cultuurplein Noord Veluwe, dweilorkesten en nog veel meer verrassingen worden afgewisseld met kramen met leuke producten. De ondernemers van de terrassen in het centrum zullen ook weer klaar staan om iedereen deze dag te verwelkomen. En er zal dubbel zoveel publiek langs komen! Op de dag zelf kan je je opgeven voor de kleedjesmarkt, maar om je te verzekeren van een goede plek, kan je je al opgeven via coordinator@visitheerde.com

Dit artikel werd gepubliceerd op: 29-05-2019