X

Geef uw bericht door aan de studio

Verzenden

logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

Home
Actueel
Sport

Denk mee over een nieuwe burgemeester voor de gemeente Epe!

Epe - Burgemeester Hans van der Hoeve van de gemeente Epe gaat met pensioen. Daarom zoekt de gemeente Epe een nieuwe burgemeester. Inwoners, ondernemers en organisaties in de gemeente Epe zijn van harte uitgenodigd om mee te denken over het profiel van de nieuwe burgemeester.

Online vragenlijst 18 april t/m 6 mei

Inwoners van de gemeente Epe kunnen via een online vragenlijst hun ideeën over de eigenschappen en ervaring van de nieuwe burgemeester kenbaar maken. De vragenlijst is bereikbaar van 18 april tot en met 6 mei, via internet. Ga naar www.epespreekt.nl, klik op de link en vul de vragenlijst in. Inloggen of inschrijven is niet nodig. Leden van het inwonerspanel Epe Spreekt krijgen een email met een link naar de vragenlijst.

Inloopbijeenkomst 25 april

Op 25 april tussen 18.00 en 20.00 uur is er op het gemeentehuis van Epe een inloopbijeenkomst. Inwoners, ondernemers en organisaties van de gemeente Epe kunnen binnenlopen en in gesprek gaan met de leden van de sollicitatiecommissie. De sollicitatiecommissie heet officieel ‘vertrouwenscommissie’ en is samengesteld uit leden van de gemeenteraad.

Profielschets

De sollicitatiecommissie neemt de uitkomsten uit de ingevulde vragenlijsten, de inloopbijeenkomst en diverse gesprekken mee bij het opstellen van de profielschets. Met deze profielschets gaat de sollicitatiecommissie uiteindelijk de nieuwe burgemeester werven.

(Foto : Joop Luimes)

Dit artikel werd gepubliceerd op: 20-04-2019