logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

Koninklijke Muziekvereniging “Harmonie” Epe geeft zaterdag 13 april 2019 haar voorjaarsconcert "

Epe - Op zaterdag 13 april 2019 in het gemeentehuis Epe, aanvang 20.00 uur voert de Koninklijke muziekvereniging “Harmonie” Epe haar traditionele voorjaarsconcert uit met als titel “Best Songs Ever” , waaraan de Malletband en het Harmonieorkest deelnemen. Het programma is een muzikale verzameling van allerlei mooie muzieknummers.

Het onderdeel Malletband van de Harmonie , onder leiding van Gerko van Olst, bijt de spits af en speelt o.a. Under Pressure, Tribute to ABBA, Mag ik dan bij jou?  en Secrets met medewerking van  Merlin Fiene, Jan Smit Medley, een combinatie van mooie nummers. In de pauze is een verloting georganiseerd.

Als laatste onderdeel van deze avond zal het Harmonieorkest onder leiding van Marcel van der Wulp en spelen o.a. Best songs ever Medley, Another day in Paradise van Phil Collins, Bohemian Rhapsody van Freddie Mercury, Deep Purple Medley, Piano Man van Billy Joel met zang door Herman Nijkamp , Hotel California van The Eagles.

Kom kijken en luisteren naar dit mooie concert. De avond begint om 20.00 uur de zaal is open vanaf 19.30 uur. De presentatie is in handen van Bé Kooiman. 

Entree 5 euro; donateurs kunnen twee gratis toegangsbewijzen afhalen. Vanaf 30 maart zijn de toegangsbewijzen ook te koop bij de Read Shop, Hoofdstraat 77 in Epe en ‘savonds op het concert  bij de zij-ingang van het Gemeentehuis van Epe.

Dit artikel werd gepubliceerd op: 10-04-2019

Overig nieuws