logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

GLK is jarig en trakteert

ARNHEM – Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) zet zich al negentig jaar in voor het behoud van natuur, landgoederen en kastelen in Gelderland. De nieuwe slogan sluit daar naadloos op aan: ‘Geldersch Landschap & Kasteelen, voor áltijd bijzonder’.

Met een speciale uitgave van het kwartaalmagazine Mooi Gelderland heeft GLK een cadeau voor iedereen, want u kunt het gratis aanvragen via www.glkmagazine.nl

In de feestelijke uitgave vertellen bekende Gelderlanders aan de hand van thema’s zoals klimaat, duurzaam tuinieren, architectuur en wandelen in de natuur wat de provincie voor hen bijzonder maakt. Zo vertelt Mart Visser hoe hij geniet van de rust rond zijn huis in natuurgebied Bergsham. Deze speciale uitgave laat zich niet alleen lezen. Alle ambassadeurs die aan het woord komen, vertellen ook in een video op de website van GLK wat Gelderland zo bijzonder maakt.

Bekende Gelderlanders

“Als ik hier rondloop, langs grafheuvels en eeuwenoude vennen, voel ik een en al respect,” vertelt Mart Visser. Sinds hij samen met zijn partner een huis heeft in natuurgebied Bergsham bij Garderen genieten ze volop van de omgeving en de rust en stilte. Natuurgebieden Bergsham, Wilde Kamp en ’t Sol zijn ideaal om al fietsend of te voet te verkennen. Vooraf oriënteren kan op glk.nl of via de app ‘Landschap en kastelen’.

In Mooi Gelderland leest u de volledige interviews met Mart Visser en nog veel meer over de mooie plekken in uw ‘achtertuin’. U kunt het magazine aanvragen op www.glkmagazine.nl.

Altijd dichtbij

Geldersch Landschap & Kasteelen biedt met meer dan 150 natuurgebieden en 36 kastelen en landhuizen een combinatie van cultuur en natuur. Uit onderzoek blijkt dat tweederde van alle inwoners van Gelderland op minder dan vijf kilometer afstand woont van een natuurgebied, landgoed of kasteel dat onder het beheer van GLK valt.

Foto : Martijn Nugteren

Dit artikel werd gepubliceerd op: 10-04-2019

Overig nieuws