logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

Workshop Living Statue zaterdag 15 juni 2019

Heerde - Ben je altijd onder de indruk als je een levend standbeeld ziet? Dan bied de workshop Living Statue jou de leuke uitdaging om er zelf een te worden! De workshop vindt plaats op zaterdag 15 juni tijdens de Culturele Markt Heerde. Deelname is gratis en de workshop wordt gegeven door Beeldje.nl

Op zaterdag 15 juni viert Culturele Markt Heerde haar 10 jarig jubileum. Tijd voor feest en natuurlijk een cultureel feestprogramma! Wil jij de bezoekers graag vermaken tijdens dit programma? Dan kan door een levend standbeeld te spelen. Je leert van de workshopleiders eerst de fijne kneepjes van het vak: je leert over het verhaal achter het standbeeld, over kostuums, schminken, het stilstaan en de interactie met het publiek. En daarna mag je zelf het van Meurspark op als levend standbeeld.

Wil je graag meedoen met de workshop? Je kan je aanmelden voor de workshop via cmheerde@gmail.com. Om 12:00 uur start de workshop, om 14:00 uur ga je het van Meurspark op en rond 16:00 uur is het programma afgelopen. Deelname is gratis. De workshop is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Vol is vol! Meld je dus snel aan!

Dit artikel werd gepubliceerd op: 10-04-2019

Overig nieuws