logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

Jarige SEH-masseur Kees Stolk (80) verrast

Heerde - De eerste selectie van voetbalvereniging SEH uit Heerde was dinsdagavond extra vroeg op het sportpark ‘De Eeuwlanden’. De aanleiding was een hele leuke: de masseur en hersteltrainer werd verrast vanwege zijn verjaardag.

Het gaat dan ook niet zomaar om een masseur. De persoon in kwestie, Kees Stolk, vierde namelijk eerder deze week zijn 80e (!) verjaardag. En twee dagen na zijn ‘echte’ verjaardag was hij natuurlijk gewoon weer op het sportpark aanwezig om de selectiespelers te helpen en te begeleiden.

En hoewel Kees er niet zo van houdt om volop in de schijnwerpers te staan, kon dit feit natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Daarom verraste de eerste selectie van SEH de jarige met een mooi shirt (zie foto) en was er gezorgd voor een lekker stukje taart. Vanuit het bestuur mocht Kees bovendien nog een envelop met inhoud in ontvangst nemen.

Deze geste geeft aan dat er veel bewondering, respect en waardering is voor Kees Stolk, die eerder ook al voorzitter is geweest van de voetbalvereniging. Ook via deze weg feliciteren wij Kees als club nogmaals van harte!

Dit artikel werd gepubliceerd op: 08-03-2019

Overig nieuws

Epe : steun voor inwoners met kleine beurs (film : 1.39 min)