logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

Infomix - jaaroverzicht 2018

Op dinsdagavond 8 januari kunt u vanaf 19.00 uur weer luisteren naar Infomix op Radio 794.

De jaarwisseling betekent traditiegetrouw terugkijken op het afgelopen jaar en ook Infomix doet aan deze traditie mee. Hoewel niet overal opnames van zijn hoort u de indrukwekkendste, mooiste en grappigste momenten in tekst en geluid. 

Nogmaals kunt u luisteren naar Edwin Raben uit Epe, sommelier en voorzitter van het Nederlands Gilde van Sommeliers. Edwin kiest voor uitdaging en verdieping en start zijn eigen wijnopleiding. Ook ontbreekt Centiane Kipp in dit jaaroverzicht niet. Zij won de Cibap Talent Award.

Daarnaast aandacht voor de ontwikkelingen rondom zorg, nieuwbouw Wendhorst en  voor de vrijwilligersprijs van de Gemeente Heerde welke Harrie Mulder mocht ontvangen.

Om diverse redenen vertrekken steeds meer mensen uit Nederland. Het programma ‘Ik vertrek’ volgt menig Nederlander. RTV 794 volgt Lucie en Gerrit die in 2019 gaan starten met hun Chambres de hôtes L’Orchidée Sauvage!

Tenslotte blikt Dick van der Veen met Burgemeester Fred de Graaf terug op zijn ambtsperiode in Heerde.

Infomix wordt herhaald. Op woensdag vanaf 14.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.

Radio 794 - 106,5 FM & 107,8 FM ether - 93,1 FM kabel – www.radio794.nl

Dit artikel werd gepubliceerd op: 07-01-2019

Overig nieuws