logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

Samenwerking NOV-TV eindigt 1 januari 2019

Heerde - De samenwerking tussen RTVHattem en RTV794 op het TV-kanaal onder de naam NOV-TV zal per 1-1-2019 worden beëindigd. Het bestuur is in gesprek met andere partijen voor het delen van een TV-kanaal en hoopt u hierover binnenkort te kunnen informeren.

De beelditems kunt u blijven bekijken op onze website www.rtv794.nl of ons youtubekanaal

in een evaluatie van het bestuur van  RTV794 eind 2018, is de conclusie getrokken dat sinds de start van de samenwerking eind 2015 er weinig voortgang is geboekt in het daadwerkelijk inhoudelijk delen van het TV-kanaal. Ook een aantal basisuitgangspunten, zoals het gebruik van de TV-studio die RTVHattem had ingericht, medewerking aan een verdere ontwikkeling van gezamenlijke nieuwsgaring op beeld en ontwiikkelen van een gezamenlijk promotiebeleid kreeg onvoldoende voortgang. Het bestuur is inmiddels met een aantal andere collegaomroepen in afrondende bespreking om als gezamenlijke omroepen een TV-kanaal met kabelkrant en films met elkaar te delen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een bijdrage als vrijwilliger aan de kabelkrant of andere activiteiten van de lokale publieke omroep van Heerde/Epe op radio , TV, social media, neem dan contact met ons op hoofdredactie@radio794.nl 

 

Dit artikel werd gepubliceerd op: 31-12-2018

Overig nieuws