logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Beeld
Actueel
Sport

Liefst drie eerste plaatsen voor dansgardes der Rossumdaerpers

Vaassen - De dansgardes der Rossumdaerpers fantastische prestaties geleverd bij de Intrada van 2018, want de beide groepen uit Vaassen haalden liefst drie eerste plaatsen. Het resultaat mag bijzonder worden genoemd bij dit grootse evenement voor carnavalsverenigingen van boven de grote rivieren.

Het concours voor dansmarkies trekt gardes uit het grootste deel van Nederland. Er mag dus met recht worden gesproken over een sterk bezet deelnemersveld met veel deelneemsters die zich door professionals laten begeleiden. Ondanks die grote concurrentie werden er door de meiden van De Rossumdaerpers drie eerste en één tweede prijs gepakt.

De Magic Dancers behaalden de enige tweede plaats in de categorie gardedans; waarbij dansen worden opgevoerd die mensen vooral kennen van dansmariekes. Er is meer vrijheid bij de categorie showdans en daarin wonnen de dames uit Vaassen de eerste positie. De Stardancers deden het zelfs nog beter, want zij werden bij zowel de gardedans als de showdans eerste.

Zo zijn de meiden al weer volop aan het toewerken naar carnaval 2019. Dat heeft plaats van 2 tot en met 5 maart, waarbij de dansgardes der Rossumdaerpers natuurlijk weer de nodige optredens geven in De Rossumburcht. Voor meer informatie kan een ieder terecht op www.rossumdaerpers.nl.

 

(Foto : Jan Hagen)

Dit artikel werd gepubliceerd op: 28-11-2018

Overig nieuws