logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Beeld
Actueel
Sport

Signeersessie in The Readshop

Epe – In het rijk geïllustreerde fotoboek ‘Nederlanders: van partizaan tot pionier’ brachten schrijver Arne Braaksma uit Epe en fotografe Ellis Jansen 24 markante Nederlanders bijeen. Zij ontdekten dat er ondanks turbulente wereldgebeurtenissen veel positieve en toekomstgerichte geluiden weerklinken in ons land. De schatkist blijkt rijk aan inspiratie, talent en visie te zijn. Op zaterdag 1 december (14.00-15.30 uur) biedt The Readshop aan de Hoofdstraat in Epe een signeersessie aan met de samensteller.

24 landgenoten

Het borrelt en bruist in Nederland en daarmee houdt het boek jong en oud een spiegel voor om nieuwe handvatten voor de toekomst te vinden. De lezer schuift aan bij 24 boeiende landgenoten van alle leeftijden, de partizanen en pioniers. Waarom zij zo heten licht de samensteller toe, waarbij in vogelvlucht gebeurtenissen op het wereldtoneel passeren. Het boek licht ook een tipje van de sluier over onderbelichte aspecten van onze samenleving.

Inhoud

Samensteller Arne Braaksma verwelkomt belangstellenden om elke vraag die zij zouden willen stellen te beantwoorden. Geïnterviewden variërend van actrice tot regisseur en van landgoedeigenaar tot diplomaat schilderen een rijkgeschakeerd beeld van kansen en mogelijkheden in ons land met boeiende achtergronden, die soms onderbelicht blijven. Kortom, kom even langs voor een praatje met de auteur en het bemachtigen van deze snapshots van Nederland anno nu.

(Foto's: rechtenvrij)

Dit artikel werd gepubliceerd op: 25-11-2018

Overig nieuws