logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

Jeugdtrio der Rossumdaerpers k gepresenteerd op de 11e van de 11e 2018

Niet alleen de nieuwe Prins en Prinses van Carnavalsvereniging De Rossumdaerpers uit Vaassen worden dit jaar op de Elfde van de Elfde gepresenteerd, maar bij de start van het feestseizoen weten de kinderen in het dorp en wijde omgeving die dag k wie hun voorgangers bij de festiviteiten worden.

Dat gebeurt al ’s middags vanaf 14.00 uur in de gehoorzaal en het restaurantgedeelte van dorpscentrum De Wieken.

In tegenstelling tot de volwassenen zijn de jeugdige gelukkigen niet één jaar, maar zowel tijdens het vierdaagse evenement in 2019 als 2020 Jeugdprins, Jeugdprinses en Jeugdadjudant. Over een jaar wisselen de Prins en Adjudant overigens wel van functie. Zij nemen de taken over van Nick van Leeuwen, Lisa van Hartskamp en Sven van de Veen, die dan meteen officieel afscheid nemen. Het aftredende trio draagt immers op 11 november de versierselen over.

Het wordt een gezellige middag, waarbij iedereen al vast in de stemming kan komen voor het feest dat van 2 tot en met 5 maart wordt gehouden. Op zondag 3 maart staat de jeugd centraal bij de activiteiten met ’s middag de kindermiddag met een spetterend programma en ’s avonds is het enige avondfeest, waarop ook jongeren van twaalf tot zestien jaar kunnen meevieren met de volwassenen.

 

Dit artikel werd gepubliceerd op: 04-11-2018

Overig nieuws

12 november: Veiligheid in het verkeer georganiseerd door Alzheimer Cafe Heerde

Presentatie nieuw Prinsenpaar der Rossumdaerpers op zondag 11 november