logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

Speuldeuze & Praotstoel794 17/11/18 in Vaassen

Met vandaag: Huurdersraad Triada gaat de huurders bevragen, Prinsenpaar en Jeugdtrio van de Rossumdaerpers, museumschatten en Expo's in het museum.

Erik Daems gaat in de Speuldeuze kiezen uit de Gelderse pareltjes van de Streektaalmuziek. Daaronder vallen teksten van Boh Foi Toch, Goedgaon, Henri Wellink en Diana Vredenburg.

In de Praotstoel met Tony van Dommelen aan de knoppen, zit de rest van de ploeg in Museum Vaassen Historie. Daar ontvangen Linda Seinstra en Cor Rorije, die op lokatie de techniek doet, verschillende gasten.

De oud voorzitter van de Huurdersraad Triada is aanwezig om vooruit te kijken naar de bevraging van de huurders van Triada doormiddel van een Enquête. De HR is benieuwd wat de huurder weten over de Huurdersraad. Maar ook willen zij informatie over de zaken die de huurders belangrijk vinden om tijdens de overlegrondes van de Prestatieafspraken aan de Gemeentes en triada voor te leggen. Op 23 november zullen de vragenlijsten in de bus vallen.

Op zondag 11 november wordt bekend wie de nieuwe Prins en Prinses worden van de Rossumdaerpers in Vaassen. Ook wordt dan bekend wie het Jeugdtrio vormen de komende Twee jaar. Op dze zatedag zult U horen hoe de nieuwe stemmen klinken.

Natuurlijk zijn we benieuwd wat er rond Kerst aan nieuwe exposities zijn in het museum. Dat gaan we natuurlijk vragen aan de vrijwilligers die aanwezig zijn.

Onze vaste waarde Hetty Kolkman is ook in Vaassen en heeft om 11:40u haar evenementenKalender weer klaar en zal die aan U bekend maken.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

Dit artikel werd gepubliceerd op: 06-11-2018

Overig nieuws

12 november: Veiligheid in het verkeer georganiseerd door Alzheimer Cafe Heerde

Presentatie nieuw Prinsenpaar der Rossumdaerpers op zondag 11 november