X

Geef uw bericht door aan de studio

Verzenden

logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

4 april in Speuldeuze & Praotstoel794

De Speuldeuze is dan in Drenthe. Vässies veur de Vriejheid.: Stand van zaken rond Corona: ZitFit voor Ouderen met Vide.: Dick vd Veen: Pacifis met geweer?:

Op disse zaoterdag de 4e april heurt wie hoe Cor Rorije oonze lieste met Drenthse streektaalmeziek deurvlooit. Det zal dan gaon van Duo Karst töt Mooi Wärk. Erik Daems neemt, om zijn ouders te beschermen, even geen risico bij het ontmoeten van andere mensen.  Daarvoor hebben wij alle begrip.

Met Martijje Lubbers praot wieum 10 aover 10e aover de vässies veur de Vriejheid die Martijje emaekt hef met 't Huus van de Taol in Drenthe. Leidties veur de vrede, aover de vrede die speciaal veur de kinder eschreven bint. Is 'n vervolg op de kinderCD 't Jaor deur?

We praten rond 10:35 met Wim Bijsterbosch uit Vaassen om te horen of de expositie over 100 jaar voetbal Vereniging Vaassen doorggang kan vinden. Ook hier heeft het Corona-virus ontzettend veel invloed. Maar er moet wel aandacht besteed worden aan de 100 jarige dame. Dat vinden wij!

En daarna nog een paar andere berichten.

Om 11:00u Praten wij met Tom Beekman over ZitFit bij "Heel Epe beweegt" en de ondersteuning doormiddel  van video’s daarbij. Deze staat ook op WWW.RTV794.NL in het welkomstscherm.

En verteld Dick van der Veen om 11:20u over het nieuwe boek van de “Stichting Doorgeefluik” over Aalt van Vemde uit Epe, die van pacifist, in de laatste maanden van de oorlog overstapte naar het gebruik van wapens.

En de EvenementenAgenda om 11:40u door Cor. Natuurlijk de invloed van het Corona-virus op het verenigingsleven. Met waarschijnlijk ook weer een update van Dr. Paul Roseboom over de Corona-kliniek in Wapenveld.

We houden er rekening mee dat er nog extra onderwerpen bij kunnen komen.

Cor Rorije is om ongeveer 11:40u klaar om de EvenementenKalender aan U te presenteren.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RTV794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

Dit artikel werd gepubliceerd op: 19-03-2020

Overig nieuws

Toespraak burgemeester Tom (T.C.M.) Horn van Epe over corona