logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

22/12/2018 Kerst Speuldeuze & Praotstoel794

Met vandaag: Oud en nieuw van VHD Heerde en Nedersaksisch met Hennie en Fenny. De Streektaalmuziek in de Speuldeuze heeft ook Kerstpareltjes!!

Erik Daems gaat in de Speuldeuze kiezen uit de Kerst pareltjes van de Nederlandse Streektaalmuziek. Met onder andere; Aalt Westerman, Straotklinkers, de Troubadoers, Enorm, Ronald Pijls, Martijje en zovoort. En we hebben een Kerstverhaal van Peter van Diepen uit Wapenveld dat in 1995 is opgenomen.

In de Praotstoel met Gert Roelofs aan de knoppen, zit de rest van de ploeg in de studio en zal de gedichten rangschikken.Daar ontvangen Linda Seinstra en Cor Rorije de oude en nieuw voorzitter van de Vrijwillige HulpDienst uit Heerde. Henk scheffer heeft afscheid genomen en de hamer overgedragen aan Silvy Mae van Geffen-Tijsma die met verrse energie aan de slag gaat.

Hennie Olthuis en Fenny Dekker komen weer langs met hun kerstgedachten die ze in het Nedersaksisch gaan vertellen. Vrogger is niet altied laeter dan noe!!

Natuurlijk heeft onze vaste waarde, Hetty Kolkman is ook nu om 11:40u haar EvenementenKalender weer klaar en zal die aan U bekend maken. En u hoort ook een aantal Kerstjingles die zij heeft ingesproken.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

Dit artikel werd gepubliceerd op: 07-12-2018

Overig nieuws