logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

1 Juni in Speuldeuze & Praotstoel794

Live flitsen vanaf de Moderne Devotie in Wapenveld. Gesprek met de Voedselbank Vaassen-Epe-Heerde? Gesprek met nieuwe coördinator Bloemfontein en Hezenbrink?

Op de eerste zaoterdag van juni heurt wie hoe Erik Daems zien weg zal zuukn deur de Zeeuwsw wn Vlaamse streektaalmeziek.

Linda Seinstra laat de luisteraars genieten van de veelheid aan activiteiten voor kids op deze uitvoering van het Devotiefestival 2019. Een puzzeltocht met spannende verhalen, schatgraven naar de 'gouden kei'en zo een pannenkoek verdienen, rijden met paard en wagen, zelf beeldhouwen en kaarsen maken. Het zijn enkele van de activiteiten voor de kinderen op het Devotiefestival op bezoekerscentrum Vrieze's Erfgoed aan de Groteweg 54 in Wapenveld.

Cor Rorije heeft dan hopenlijk de mensen van de Voedselbank Vaassen-Epe-Heerde in de studio om bij te praten over de laatste ontwikkelingen.

Nadat Linda om 11:00u weer een blik heeft geworpen over de boomgaard en moestuin van Vrieze's erfgoed gaan de luisteraars horen wie de nieuwe Coördinator is van Bloemfontein en de Hezenbrink Karien van den Berg is sinds 8 april aangetreden in deze functie en zal ondertussen weten wat zij gaat doen voor de ouderen en jongeren in dez wijksteunpunten van Koppel-SWOE.

Natuurlijk heeft onze vaste waarde, Hetty Kolkman ook nu om 11:40u haar EvenementenKalender weer klaar en zal die aan U bekend maken.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RTV794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

Dit artikel werd gepubliceerd op: 23-05-2019

Overig nieuws