logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Beeld
Actueel
Sport

19/01/19 Speuldeuze & Praotstoel794

JOGGbordje voor WG vd Hulstschool in Epe, Komt er een SvH in Epe? Fennie Tiemens stopt met de PLU? en Boerenkoolwandeltocht WIOS Epe.

Erik Daems gaat in de Speuldeuze kiezen uit de Zeeuwsw en Vlaamse Streektaalmuziek. Met een conference van de Twentse Zwoagers - Biej de brandweer.

In de Praotstoel met Gert Roelofs aan de knoppen, zit de rest van de ploeg in de studio en zij gaan eerst het verslag horen van de uitreiking van het JOGG-bordje op donderdag 10 januari door Wethouder de Waard van de gemeente Epe. Zij was bij de WG van der Hulstschool aanwezig om het bodje te overhandigen aan de broertjes Sven en Levi Berkhoff.

Fennie tiemens gaat het rustiger aandoen. Ze stopt met de Plu, maar is nog niet van plan om de mensen van Handi Internetcafe te gaan verlaten. En ze heeft zeker nog plannen voor ander vrijwilligerswerk.

We hopen zaterdag ook te weten of in 2019 een Samenloop voor Hoop in Epe gehouden wordt. We maakten woensdag op de voorlichtingsavond een opname waarin deze vraag beantwoord wordt rond 11:00u.

 

Om 11:20u is Linda Seinstra in het clubhuis van de Wandelsportvereniging van WIOS aan de Lohuizerweg, om te kijken hoe het met de lopers van de Boerenkoolwandeltocht 2019 gaat.

Wie er verder tegast zijn weten we nog niet omdat er nog antwoorden moeten binnenkomen.

Natuurlijk heeft onze vaste waarde, Hetty Kolkman is ook nu om 11:40u haar EvenementenKalender weer klaar en zal die aan U bekend maken. En u hoort ook een aantal Kerstjingles die zij heeft ingesproken.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

Dit artikel werd gepubliceerd op: 07-12-2018