X

Geef uw bericht door aan de studio

Verzenden

logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Actueel
Sport

19 oktober in Speuldeuze & Praotstoel794

Muzikaal röndtie deur Aoveriesel. LIVE bij de Heerder Historische Vereniging Opname van Info-avond Dorpsraad Wapenveld. Leden Maxima over Goede Doelenfeest .

Op disse zaoterdag de 19e oktoberi heurt wie hoe Erik Daems oonze lieste met Aoverieselse Streektaalmeziek deurvlooit. Met ok weer wat jongeluu die de steerktaalmuziek blieft anvuln en uutdraegen. 

Cor Rorije is dan bij de bovenburen van RTV794 waar dan gekeken wordt naar de nieuwe expositie van de HHV.  Ditmaal  over de cafe's en (hotel)restaurants die er in Heerde waren en nog zijn.

We hopen om 11 uur in de mooie kamer van Villa Jacoba te praten met de mensen van Oranjevereniging Maxima over de Goede Doelen Actie op 25 en 26 oktober en 1 en 2 november in de tent op het Berghuizer terrein.

Op donderdagavond 17 oktober maakt Cor Rorije opnames van de informatie avond over de opzet van het nieuwe Dorpsplan voor Wapenveld. Hij hoopt daar te praten met de onderzoekers over de bijzondere opmerkingen tot dan. Maar ook aan het eind van de avond te horen of er nog andere geluiden zijn genoteerde en wat nu moet gebeuren.

De techniek is deze morgen in handen van Erik Daems.

Natuurlijk heeft onze vaste waarde, Hetty Kolkman ook nu om 11:40u haar EvenementenKalender weer klaar en zal die aan U bekend maken vanuit de mooie kamer.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RTV794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

Dit artikel werd gepubliceerd op: 07-10-2019

Overig nieuws