logo Facebook logo Twitter logo Youtube
X

Contact RTV794

U hebt een vraag, opmerking of reactie voor ons? Laat het ons weten door dit formulier in te vullen.

  Stuur mij een kopie van deze e-mail.

RTV794 Menu
Home
Beeld
Actueel
Sport

Cross met Dakar truck op Oener Koefeest

OENE Ė De cross is een aantrekkelijk onderdeel van het Oener Koefeest donderdag 25 oktober. Aan de Kerkweg kunnen jongeren en volwassenen hun vaardigheid tonen op brommers en motoren en in autoís, verdeeld over diverse klassen.

Om 10.00 uur is de technische keuring en een uur later beginnen de wedstrijden. Er is zelfs een demoklasse met sprinters in snelle bolides. Het publiek kan zich die dag volop vermaken, want er is ook van alles te beleven langs de baan. 

Aan de overzijde van de weg wordt een PK-weide ingericht. Daar kan men verschillende Truck- en Tractorpulling voertuigen bewonderen. Onder andere de Rising Star uit Oene, ’t Valt Met uit Vaassen en Rattle-and-Hum uit Dronten. Als speciale attractie de Dakartruck van Hamer uit Apeldoorn. Zo slaagt de organisatie er in om nog meer PK’s naar het veld te trekken. 

Het Koefeest begint op woensdag met Huisdierenkeuring, voetbaltoernooi en atletiek. Donderdag de grote warenmarkt, kinderboerderij, ganzenhoedster, woodcarving, diverse optredens de gehele dag door in het centrum van Oene. In de regio verschijnt huis aan huis een Koefeestkrant met alle bijzonderheden.

Foto : Stichting Oene Koefeest

Dit artikel werd gepubliceerd op: 15-10-2018

Overig nieuws