Live meeluisteren via Winamp® of Mediaplayer
 
Inloggen voor websitebeheer
 

23/06: Opendag 30/6 de Ambachtery, Vaassen / Vooruitblik naar WK met Arjan Smit van KNSB / Vrijwilligers bij Kruimelschaar en Ertan Berdo over Shantykorenmiddag in Epe

In disse Speuldeuze geet Erik Daems zuukn in Grunn naor de favoriete  streektaalmeziek. Wie volgt dan de Grunneger proat tussen 9 en 10 uur. En begint met 'n niej nummer van de Noordelingen.

Om 10:10uur horen we welke vragen Linda Seinstra heeft voor de mensen van de vdBendstichting over de open dag in Vaassen en Apeldoorn. De Ambachtery verzorgt een Kunst-atelier aan de Deventerstraat in Vaassen. Daar worden creatieve zaken ontwikkeld door clienten en begeleiding. Tijdens de opendag kunt u alles beleven op 30 juni.

Op die zelfde dag begint de WK Skeeleren, in de rest van de wereld beter bekend als inline skating. Onder de skaters zijn vele bekende schaatsers die in de zomer de wielltjes onder hun schoenen schroeven. We horen van de oud skater en en nu disciplinemanager inline KNSB wat er te beleven valt op het Hoornscheveen tussen 30 juni en 3 juli en van 5 t/m 8juni in Arnhem waar het wegparcours wordt afgewerkt en ook de Freestylers hun stunts laten zien.

Met de Zwaantje Nooteboon uit Oene van Stichting Vrijwillige Hulpdienst Kruimelschaar gaan we kijken waar mensen aan de slag kunnen als vrijwilliger. Er is een grote verscheidenheid aan werkzaamheden voor mensen die iets zinnigs met hun vrije tijd willen doen.

Rond 11:20u gaan we bellen met Ertan Berdo die als bestuurslid van de Ondernemersvereniging alles regelt rond het Shantykoren festival op zaterdagmiddag 23 juni in het centrum van Epe.

De Evenementenkalender van Hetty Kolkman wordt om 11:40u vanuit de studio in Heerde bekend gemaakt.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Terug naar vorige pagina
Locatieuitzendingen:

Op de praotstoel
30-06-2018 10:00 uur
LIVE bij de laatse voorbereidingen van het WK Inline Skaten 2018
Skeelerbaan 't Hoornscheveen in Heerde


Bijgewerkt: 24-06-2018
Nu op Radio 794: Vout En Goud