Live meeluisteren via Winamp® of Mediaplayer
 
Inloggen voor websitebeheer
 

10/03: EHBO-cursus in Heerde, Old iezer veur schoele, Evetoc gif uutvoering en De toekomst van de Horsthoek?

In disse Speuldeuze geet Erik Daems zuukn in Limburg naor de favoriete  streektaalmeziek. Wie volgt dan Beppie Kraft en ok naor Benny Neyman in zien uutstappie nao 't plat tussen 9 en 10 uur.

Disse maond gaot wie zo veule meugelek in 't Nedersaksisch met de luu praotn.

Wie begint disse zaoterdag de Praotstoel met de EHBO-cursus in Heerde die al op 7 meert is begunn. Saskia van Klooster zal oons dan vertelln hoe de cursus in mekaeren stek en wat de luu allemaol gaot leern. Iederiene zol eigenluk de cursus muttn volgn um te kunn helpm as 't neudeg is.

Met de luu van de Jenaplan Betrixschoele uut Haorne praot wie aover de oldiezeraksie die ze al jaoren uitvoert in disse tied van 't jaor. Disse keer op 17 meert an de Eeuwlandseweg bie Eiland.

EVETOC uuit Veessn gif op 17 meert 'n uutvoering. Wie praot met 'n paer luu van de klup um te heurt hoe det geet wärkn met al det volk op de plankn.

Wie haopt ok op de luu van de Horsthoekerschoele. Zie hebt veur de toekomst 'n "huisvestingsplan " emaekt en haopt met ien van de bestuurders daoraover te praotn.

De Evenementenkalender van Hette Kolkman heurt uule um 11:40u vanuut de studio in Heerde.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794

 
Terug naar vorige pagina
Locatieuitzendingen:

Op de praotstoel
24-03-2018 10:00 uur
Museum Vaassen Historie Staking April-Mei in 1943.
Vaassen


Bijgewerkt: 23-03-2018
Nu op Radio 794: Non-stop muziek