Live meeluisteren via Winamp® of Mediaplayer
 
Inloggen voor websitebeheer
 

18/02: Openhuis Casa Vera Oene, Reumafonds Epe, Herkansning Myrthe Hiemstra en Spieronderzoek Epe.

Deze zaterdag is is Linda Seinstra op de Open Dag van deHospice Casa Vera in Oene. Daar kijkt ze wat de vrijwilligers al gedaan hebben en wat nog, voor jaren, op hen staat te wachten. We doen dat in 2 blokken met daar tussenin Ben Jonker die op zoek is naar de collectanten voor het Reumafonds in Epe.

We gaan in de herkansing met het verhaal dat Myrthe Hiemstra donderdag 9 februarie heeft gelezen in de Bieb in Vaassen. Maar door een technische storing is een groot deel van de opnamen verwoest. Na wat poetswerk en hulp van collega's is het weer bruikbaar.

We hebben een opname van het gesprek dat Cor Rorije komende vrijdag maakt met met een van de mensen van het project "Spieren en Spierkracht" dat de Universiteit Wageningen in de gemeente Epe gaat uitvoeren onder de 65 plussers. Er worden 2 groepen onderzocht die een fysiek verschillend traject gaan volgen.

 De techniek in de studio is van Gert Roelofs en de presentatie van Cor Rorije. En in de SPEULDEUZE is Erik Daems de man die uule löt luustern nao streektaal deunties uut Zeeland en Vlaanderen. Dus van Walcheren töt Koksheide

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over veranderingen in het programma.

De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel.

Of 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen) in de Ether.

Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! 

En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via: Facebook: www.facebook.com/praotstoel794
Terug naar vorige pagina
Momenteel zijn er geen locatie uitzendingen bekend

Bijgewerkt: 24-04-2017
Nu op Radio 794: The soul of 794