Live meeluisteren via Winamp® of Mediaplayer
 
Inloggen voor websitebeheer
 

Actualiteit en ontspanning in Infomix

Infomix is een informatief programma dat elke dinsdagavond te beluisteren is tussen 19:00 en 21:00 uur.

Elke 3e zaterdag van september staat Heerde in het teken van Truckersdag en Radio 794 is daar altijd live bij aanwezig. Met Elly Potkamp wordt vooruit geblikt op dit evenement.

Ook staat het programma stil bij de herfstfair in het park van kasteel Cannenburch te Vaassen, het 16e kapellenfestival in Epe en het jubilerend Mediona uit Epe. Deze zanggroep bestaat 90 jaar en viert dat middels een jubileumconcert met de titel ‘Ode aan Epe van toen en nu’. 

Vrijdagavond 27 oktober is het tijd voor Halloween in Heerde! Het centrum zal weer omgetoverd worden in een wonderlijke en monsterlijke wereld, gericht op kinderen tussen 3 en 12 jaar. Nicole Ruiterkamp neemt deze week plaats achter de microfoon want zij heeft uw hulp hierbij nodig.

Cultuurplein Noord Veluwe bruist als nooit tevoren met muziek, dans, kunst en cultuur. Jan Bertil Pool hoopt u enthousiast te maken voor enkele van de vele activiteiten. 

Infomix wordt ook herhaald. Op woensdag vanaf 14.00 uur en op donderdag vanaf 9.00 uur. Terugluisteren kan uiteraard ook via www.radio794.nl.

 
Terug naar vorige pagina
Locatieuitzendingen:

Op de praotstoel
30-06-2018 10:00 uur
LIVE bij de laatse voorbereidingen van het WK Inline Skaten 2018
Skeelerbaan 't Hoornscheveen in Heerde


Bijgewerkt: 24-06-2018
Nu op Radio 794: Vout En Goud