Live meeluisteren via Winamp® of Mediaplayer
 
Inloggen voor websitebeheer
 

21/10: Hof van Cramer, Zoektocht naar een bouwplek, 3e boek 2e WO en Veldtoertocht Emst

In de Praotstoel van zaterdag 21 oktober horen wij de opname van Cor Rorije   met Maarten Jan Heessen over het winterprogramma van de Hof van Cramer in Wapenveld en de zorg over de toekomst.

Tony van Dommelen belt met Jaco Veldhuis, van de wagebouwersgroep Altied Deurgoan, over de zoektocht naar een wagenbouwplek.

Cor Rorije treft Dick van der Veen in de kantine van VV Emst om te horen hoe de ontwikkeling van het 3e boek over de 2e Wereldoorlog er voor staat.

Cor Rorije is na elven "sportstief" in de kantine van VV Emst. Dat is de start en finish van de Emster veldtoertocht van HDKS.

Hetty Kolkman heeft om 11:40u elke zaterdag vast in haar agenda, de Evenementenkalender .

In de Speuldeuze nemt Erik Daems de Zeeuwse en Vlaamse  streektaal-meziek deur tussn 9 en 10 uur. Hie maekt dan 'n mooie keuze uut de grote lieste.

Tussen 10 en 12 uur zit Tony van Dommelen achter de knoppen bij de Praotstoel en doen Linda Seinstra of Cor Rorije de presentatie vanuit de studio in Heerde

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794
Terug naar vorige pagina
Momenteel zijn er geen locatie uitzendingen bekend

Bijgewerkt: 19-10-2017
Nu op Radio 794: Non-stop muziek