Live meeluisteren via Winamp® of Mediaplayer
 
Inloggen voor websitebeheer
 

10/02: De verkiezingskaravaan met PvdA Epe, Groen Links Epe en Dorpspartij Epe met daarna de carnavalsoptocht

In de Praotstoel van zaterdag 10 februari breekt ook daar de verkiezings-campagne los. Lenie Boeer van PvdA Epe, Jan Aalbers en Wilma Baltus van Groen Links Epe en Rinus van der Vlies van de Dorpspartij Epe gaan de plannen voor de komende 4 jaar bekend maken door de 9 vragen voor lijsttrekkers te beantwoorden die Cor Rorije zal stellen.

Hetty Kolkman heeft om 11:20u deze keer in haar agenda, de Evenementenkalender staan .

Daarna wordt het ontspannen voor iedereen want Linda Seinstra en Gert Roelofs zijn dan op pad in Vaassen om de Carnavalsoptocht te gaan bekijken. Het wordt nog spannend of ze voor de start van Zaterdagmiddag Plus alles al hebben gezien. Mocht het niet zo zijn dan kunnen ze rustig doorkletsen. De voetbal wacht dan even tot zij klaar zijn.

In de Speuldeuze nemt Erik Daems de Carnavalsmeziek in de streektaal deur tussn 9 en 10 uur. Hie maekt dan 'n mooie keuze uut de grote lieste van heide en vene. Veur de conferences geet hie dan te raode bie de Westfriezen Kees Stet en Hannes Knoin.

Tussen 10 en 12 uur zit Tony van Dommelen achter de knoppen bij de Praotstoel en doet Cor Rrorije de presentatie. Samen zorgen zij dat U thuis kunt genieten van de gebeurtenissen in Vaassen.

Ook In de uren tussen 12 en 14 uur zorgen Tony en Cor dat u wakker blijft.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen.
De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.
Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via www.facebook.com/praotstoel794
Terug naar vorige pagina
Momenteel zijn er geen locatie uitzendingen bekend

Bijgewerkt: 24-02-2018
Nu op Radio 794: Klassiek matinee