Live meeluisteren via Winamp® of Mediaplayer
 
Inloggen voor websitebeheer
 

07/10: De Praotstoel gaat kijken hoe Epe Smaakt!!

Linda Seinstra en Cor Rorije gaan deze zaterdag kijken in de Veluwepoort en Gruttersplein hoe de voorbereidingen verlopen van Smakelijk Epe.  

De verschillende bedrijven uit Epe (veelal horeca) geven de bezoekers de kans om te genieten van hun smakelijke maaltijden of drankjes. Maar er moet nog veel gedaan worden voor het zover is dat om 12 uur de hapjes gereed zijn.

De Economie trekt weer aan in Nederland. dat merken we ook hier in de omgeving. De bouw is een van de sectoren waar dat goed is te merken. We hopen met Hans van Norel van Van Norel Bouw en Mark van Emmerik van Elektra te praten over de gevolgen van de opleving.

De berichten uit de weekkranten en de EvenementenAgenda worden tussen 11:40u en 11:55u. gedaan door Hetty Kolkman.

De techniek van de Speuldeuze in de studio is in de handn van Erik Daems die (9-10u) uule löt luustern nao de Drentse streektaal. Wie hebt dan 'n bonte verzameling streektaalmeziek klaor liggn uut alle hoekn van disse preveensie.

Tussen 10 en 12 uur zit Tony van Dommelen achter de knoppen om de Praotstoel door te geven.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over wijzigingen in de programma's.

De Speuldeuze (tussn 9 – 10 uur) en De Praotstoel (tussen 10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen) in de Ether.

Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RADIO794.NL kunt in de voor U geschikte tijd klikken op “794 gemist” of live via het luidsprekertje.

Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via: Facebook; www.facebook.com/praotstoel794
Terug naar vorige pagina
Momenteel zijn er geen locatie uitzendingen bekend

Bijgewerkt: 19-10-2017
Nu op Radio 794: Non-stop muziek