Live meeluisteren via Winamp® of Mediaplayer
 
Inloggen voor websitebeheer
 

17/02: Opweg naar 21 Maart, met PvdA-Heerde en GB/BP-Heerde, de winnaars van Taalstrijd 2018 en ook nog een advies van de tuinman over het voorjaar.

Op deze zaterdag de 17e februari gaan we kijken met 2 partijen in de gemeente Heerde waarom ze de komende 4 jaar weer de raadszaal willen bezetten. We hebben om 10:00u Bram Horst van PvdA-Heerde uitgenodigd en Wim de Weerdt van Gemeentebelangen / Boerenpartij Heerde om 11:00u. We weten ondertussen dat de Weerdt toch aanwezig wil zijn .

De tijd tussen half elf en elf uur de leerlingen van CBS Wereldwijs uit Heerde die woensdag 14 februari de Taalstrijd in de Noordgouw hebben gewonnen. Het hoe en wat gaat Linda uitvinden in het gesprek dat zij met de winnaars heeft.

Om 11:20u gaan we kijken of onze tuinman al gedacht heeft over de voorbereidingen in de tuin voor het voorjaar. Linda Seinstra heeft daarover een gesprek gehad met de Gerard Weultjes uit Vaassen.

Natuurlijk heeft Hetty Kolkman om 11:40u weer haar EvenementenKalender voor het weekend en komende week gereed om te presenteren.

De techniek van de Speuldeuze in de studio is in de handn van Erik Daems die (9-10u) uule löt luustern nao de Drenthse streektaal. Wie hebt dan 'n bonte verzameling streektaalmeziek klaor liggn uut alle hoekn van disse preveensie.

Tussen 10 en 12 uur zit Gert Roelofs achter de knoppen om de Praotstoel door te geven en zorgen Linda Seinstra en Cor Rorije voor de presentatie.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over wijzigingen in de programma's.

De Speuldeuze (tussn 9 – 10 uur) en De Praotstoel (tussen 10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen) in de Ether.

Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren!

En ook op de website WWW.RADIO794.NL kunt in de voor U geschikte tijd klikken op “794 gemist” of live via het luidsprekertje.

Als we even tijd hebben houden wij U voor en tijdens de uitzending op de hoogte via: Facebook; www.facebook.com/praotstoel794
Terug naar vorige pagina
Momenteel zijn er geen locatie uitzendingen bekend

Bijgewerkt: 24-02-2018
Nu op Radio 794: Klassiek matinee